Mavili1480 ben ilk oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim göğüs pedi kullanmayın kullanıyorsanız da sürekli değişmeniz gerekiyor nemli bırakıyor sürekli göğüs ucu kremi de kullanmadım hiç yara olmadı size önerim emzirdikten sonra kendi sütünüzü memenize sürüp kurumasını bekleyip kapatmak evdeyken üstüne peçete koyabilirsiniz akma olursa anlarsınız dışarı çıkarken pedi kullanabilirsiniz benim akma gibi bir durum olmadı hiç o yüzden sadece peçete yetti . Deterjan olarak ben e bebeğin kendi markasınının sıvı deterjanını kullandım memnun kaldım baya oğlumda alerjik bir durum olmadı şampuan ve bebek yağı olarak nivea kullandım ondan da memnundum ama şimdi ikinci hamileliğimde mustelanın bebek yağını ve şampuanını aldım oğlumun saçı kaşınıyor diye doktorum mustela önerdi mustela kullandığımda kaşınmıyor saçı ikiside kullanır şampuanı diye mustela tercih ettim. Ben oğlumda ıslak mendil kullanmaya başladım direkt molfix izotonik sulu ıslak mendil yenidoğan olanı 6. Aya kadar hiç pişik olmadı çünkü altını sildim ve kurumasını bekledim biraz sonra kapattım bezi 6. Ay diş çıkarma ek gıda gibi sorunlar yüzünden pişik oldu onda da kendi sütümü sürdüm direkt geçirdi 😂biraz geneleksel tedavici gibi oldum ama öyle yani