GEBES3 Kızlar fsh 15.7 tsh 4.37 çıkmış acaba düşürmek için kullandığınız bir şeyler var mıydı ? Soğan kürü bu konu da işe yarar mı bilgisi olan var mı?
Mayalime GEBES3 TSH sadece ilaçla düzende kalır ben kür aldım başka şeyler içtim tavan etti değerim. Dahiliyeye git ilaç başlasın
GEBES3 Shnkh onun için büyük ihrimalle başlatır hep düzgündü tsh m bu ay ilk defa böyle çıktı biraz stresliydim ondan sanırım ilaçla düşer mi acaba ?
Shnkh GEBES3 benimde gebeliğimin başında çıkmıştı başından beri ilaçla devam edyrm çok şükür daha iyi
GEBES3 mrp2023 2.3 normal değil mi 3 altı normal okudum hep büyük ihtimalle onun için ilaç verecek ne kadar süre de düştü acaba sizin
mrp2023 GEBES3 tüp bebekle hamileyim ben transfer zamanı 2.3 çıkınca istemedi doktorum 2 ve altı istiyormuş. 3 ayda 1 küsürlere düştü. Tiroit normalde yoktu bende tüp bebek tedavisinden sonra olmuş şimdi cok sukur normale döndü ilaç falan kullanmıyorum
GEBES3 mrp2023 çok şükür sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun benimde hep 1-2 arasındaydı nedense bu ay böyle çıktı umarım düşürürüm hemen 🫠🤲🏻
GEBES3 Shnkh anladım canım inşallah bende düşürüürm bu aya kadar hep normaldi bu ay biraz dengesizlikler stres falan etkiledi sanırım bakalım tam diğer sonuçlarımda çıkınca doktor ne diyecek bakalım
GEBES3 mrp2023 yok yon yapmayacağım sadece neler yapabilirim süreçte onu araştırıyorum soğan kürü Hayıt otu çayı diyorlar bi onlarla desteklemeyi düşünüyorum süreci hayırlısıyla 🫠🤲🏻
GEBES3 Selenay147 pek bir şey yapmadım stres yapmamaya çalıştım genelde o bi zamanlık yükselmeymiş sanırım sonra düşük çıkmıştı hep