bbsskk nişanım geldi evde 5 10dknsonra suyum geldi öyle olunca yola çıktık evim Hacettepe’ye 40dk bu süre boyunca da sancım 4 5 dk’da 1 olarak başladı direk yani sancım direk doğum sıklığı şeklinde başladı. Doğum için gittiğimde beni ilk girişte beklettiler başka hasta girişi yapılıyordu acı eşiğim yüksek olduğu için bağırmadığım için sancı esnasında galiba sancım olduğuna pek inanmamışlardı. Suyum fazla fazla akarken 15dk bekledikten sonra ultrasona aldılar orda da baktılar ve sancı odasına aldılar direk yatırdışar açıklık kontrolü yaptılar ki bu bence doğum sancısındsn kat be kat beter bi acıydı yalvardım yapmamaları için. İlk muayenede açıklık 6cm çıktı hastaneye gidene kadar açılmam olmuş zaten. Sonra lavman yaptılar o sırada da açıklık 8cme ulaşmıştı. Pilates topu vs vermediler orda sedyede yatıp bekliyorsun açılmayı yani bende öyle oldu tabi net eşliğinde oluyor bunlar. Ailemi almadılar içeri tek başıma durdum telefonumu yanıma almıştım telefonla mesajlaştım eşimle sancı çekerken. Ayrıca sancı çekerken arada bi kontrole geliyorlardı yanımda sabit duran kimse olmadı. Sonrasınfs tekrar açıklık kontrolü yapıldı istenilen açıklığa ulaşınca ıkın denildi denileni yaptım nstde kalp atışı yavaşladı öyle olunca apar topar doğumhaneye alındım ve doğumhaneye alındıktan yarım saat sonra foğumum gerçekleşti tüö bunlar toplam 2 saat sürdü dikişnde 2saate yakın sürdü toplam 4saat. Doğumum gündüz olsa hoca girer miydi benim fe içimde ukte açıkcası beni kontrol eden Doktor’un girmesini çok isterdim. Çünkü doğum esnasında bağırıyoruö diye bağırma diye bana bağırmalarını vs unutamıyorum sancı çekerken ve suyum akarken kıyafetlerimi kendim çıkarmamı istemeleri felan bunlar aklıma geldikçe acaba gündüz olsa nasıl olurdu diye hep düşünüyorum.