tazecikannee Nurellaaaaaaa1212 yok kız ben sabah yemek işini hallettim kasıklarım ağrıyor uykum geliyor
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 ay bişi dicem sanki ilk gebeliğim de ben 1700 de falan keseyi görmüştüm o kadar mı olması gerekiyor 🫨🫨
Nurellaaaaaaa1212 RadyoaktifMom e heralde baciko. Bende o civarda görmüştüm ya kızımı gerçi gttiğimde direk kalp atısı duymustum kdldldl ikincide 2000 falandı gittiğimde öyle gördüm
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 ay iyi bari kendimce kafamda hesap kitap yapıp duruyorum yarın son kez beta bakılacak 3. Olcak daha baktırmam bekler hesaplar öyle giderim sjdkdndmdmdm
Nurellaaaaaaa1212 RadyoaktifMom ben varya beta 6000lere falan geliyor öyle randevu aldım kdldlddl garanti olsun abi
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 dkfkfkfk bende yarın mecbur gidicem yükseldiyse versin ilaçları sonra birdaha dicem beni zırt pırt çağırma geriliyorum 🙄🙄 ama dileğim yükselmiş olması 💕🙏🏽 ama en iyisi o balım
gozde91 Nurellaaaaaaa1212 yok canım daha 7 gün var çok bel ağrım var diye yapayım dedim test bugün ama yanıltıcı da olabilir tabi. Biraz daha bekleyeceğim