Asdfghk Nurellaaaaaaa1212 canım bat 12 erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Ara sıra kasıkta agrı oluyordu bugun beyaz akıntı da basladı adetle alakalı da olablir mi bu akıntı?
Asdfghk Nurellaaaaaaa1212 sabah test yapsam mı ki predictor express var su an yoksa bat günü gelince mi yapsam helpp 🙄
Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 sende belirtiler nasıl canım ben sabah iyiydim de sahurdna sonra bulantım oldu tutamadım oruç tutmadım bugün şidmi bişey yemeye korkuyorum 🤣
Nurellaaaaaaa1212 Busranur_mnts bugün bat günüm ve acayip kasık ağrısı ile uyandım kuzum gittim tekrsr kan verdim sağlık ocağına ama belim karnım ağrıyor valla
Asdfghk Nurellaaaaaaa1212 bugun kahverengi lekelenmem basladı bat 12 son gün yerleşme kanaması olr mu ki acaba regl mi baslıyor anlayamydm 😞
Asdfghk Nurellaaaaaaa1212 bugun test yaptım ilk idrar degil. Biri erken biri normal test, erken gebelikte silik cıktı, normal testte daha silik
Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 benim de kasık ağrım var hala kan verdim yarın öğleden sonra çıkar dedi 🙄🙄
Busranur_mnts Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 bu 3. Kan verişim perşembe verdim ctesi gitmedim acile bugün gittim ona rağmen kolum çok acıdı yaa damarım görünmüyor zaten çok ince hep aynı yerden alıyorlar 😬