Anneoluyorumm00 Nurellaaaaaaa1212 oyy kuzum çok sevindim 🥰🥰 geçen sene bende 46 la öğrendim şimdi 7 aylık oldu bile , zaman çabuk geçiyor canım tadını çıkar sağlıkla al kucağina 🙏🤲💕
Hizliveofkeli Nurellaaaaaaa1212 düşük mü kimyasal mı canım? Benim de bi kimyasal var o sayılmaz ama çok erken oldu.
Anneoluyorumm00 Nurellaaaaaaa1212 kız ben zırt diye doğurdum 7 aylık oldu beneğim öyle dedim😁 darsı başına kuzum💕
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 benim lekelenme gibi kahve oldu böyle gittim bugün doktoruma beta da verdim muayne de oldum kanama alanı yok ama daha çok düşük beta dedi ve beta 123 son adet tarihim de 12 Şubat korkuyorum dua edin ya bana bu defa dağlıkla ilerlesin güzel güzel sonuçlar alalım tutunsunlar aminnn🙏🏽🙏🏽💕
leyl25 Nurellaaaaaaa1212 benim bugün olmam gereken gün olmadım gelen giden yok inşallah da gelmez 777 Allahım nolur bana bişey hissediyor musun 😜😜
2boysmother Nurellaaaaaaa1212 benimde 4-5 gün öncesinde böyle silik çıkmıştı canım awox ile yapmıştım sonrasında kan verdim çıktı 🤗 hayırlı olsuuuunnn 🌸🩷
Nurellaaaaaaa1212 Seelliinn Üşümek Yüz sıcaklığı Mide yanması Tansiyon düşmesi Hızlı acıkma Bel ağrısı Ağız ve dudak kuruluğu Ara sıra gelen kasıkda regl ağrısı (bata 5 gün kala) Beyaz şeffaf sulu akıntı Bunlar 6 7 gündür olanlar ama ağız kuruluğum git gide çoğalıyor
Asdfghk Nurellaaaaaaa1212 canım bat 12 erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Ara sıra kasıkta agrı oluyordu bugun beyaz akıntı da basladı adetle alakalı da olablir mi bu akıntı?
leyl25 Nurellaaaaaaa1212 evde test yok ki alıp da üzülmek de istemiyorum 4 aydır negatif gördüm hep bugün ve yarın olmazsam pazartesi yapayım diyorum zaten döngüm hep 28-29 gün 30a çıktığı çok nadirdir gecikirse bi tuhaflık olduğunu anlarım şu an belirtilerim adet olacak gibi anlayamıyor ki insan yerleşme kanaması ayırıcı bir özellik sadece o da yok
Ervaa2534 Dyguuu59 canım bak bu testide şimdi yaptım ilk 5 dkda çektim ayy Allahım eğer varsa resmen mucize hiç umudum yoktu çünkü daha geçen hafta negatifti kan sonucum