1oglanannesi Nurellaaaaaaa1212 yaptım test silik çizgi bile çıkmadı anlamadım kaset test iki tane ard arda yapmıştım çizgi vardı erken hamilelik testinde niye çıkmadı anlamadım çok üzüldüm 😔
anneolucam Nurellaaaaaaa1212 Allah bizede nasip etsin inşallah tüm isteyenlere kalpten dua ediyorum bu mübarek ayda🥲Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınaa alırsın inşallah o günleride görürsün🥰🥰
Bluemiblue Pik noktası takibini tam anlamadım, yumurtlama ve çatlama aynı şey değil mi? Açıklar mısınız 🥹🥹 Ovulasyon testinde aynı ve daha kırmızıyı görünce çatlama olmuş ya da olmak üzere demek değil mi?
Nurellaaaaaaa1212 Bluemiblue hayır canım cok koyu gördüğünde o pik o koyudan sonraki gün silik çizgi gördüğün zaman çatlamış oluyor ikisni de değerlendirmen gerekiyor
06Pembemavi80 Nurellaaaaaaa1212 hadi inşaallah canım benim. Güzel hayırlı haberle karşılaşırsin. Çok sevindim 🥰. Yinede çok dillendirip söyleme büyüsün biraz bebeğin . Rabbim korusun ✨
123tubi Nurellaaaaaaa1212 yani aldım marka yanıltıyormuş galıba days doctor almıştık gittip yine alcam ama bizim burdaki yok dediniz marka hayırlı olsun canım bu arada ovalasyon başlamıştık birlikte ama benim çok kasık ağrım var her an regl olcam gibi