Nurellaaaaaaa1212 Benimle beklediniz kafanızı şişirdim sordum cevap verdiniz bıkmadan usanmadan veeeeeeeeee ben biraz hamileyimmmmmmmmmmmmmm
Cansu4401 Nurellaaaaaaa1212 hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰
Mor-kelebek Nurellaaaaaaa1212 yaaa hadi hayırlı olsun canım 🌸 artık kan verme sırası sende 🤭 nurellla artık kan ver 🤣🤣
Nurellaaaaaaa1212 @Busranur_mnts @Hizliveofkeli @Cimcime @Merveemctgcl @Mervesp Etiketleyemediklerim haber bekleyenler kusura bakmayın heyecandan isimleriniz aklıma gelmiyor 🥴
Sizdenbirii1 Nurellaaaaaaa1212 evet aşkım hamilesşn tebrik ederim 🥹🥹😍😍😍 hangi marka test bu Aşko bide yumurtlamadan ne zaman sonra yaptın fikir olsun bizlere de
Mor-kelebek Nurellaaaaaaa1212 yooo sen bize öyle mi yaptın şimdi seni darlama zamanı teyze oluyoruz 🤭
Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 benim de şu 2 3 gün 1 hafta gibi sanki haftaya çarşamba gelmiyor bir türlü
Nurellaaaaaaa1212 Sizdenbirii1 aşkım çatlama gününden 1 gün sonrasını sayarsak 10. Gün yaptım. Ama dün cok cok silik çıkmıştı avox aldım reglye 4 gün var
Nurellaaaaaaa1212 Mor-kelebek ben gün gün koyulaşma atarım buraya kimyasal olmazsa regl günü veririm 😂