rabiayy Kızlar 8. Haftamdayım. Tartıda kilo artışım yok ama alt göbeğim çok belirgin bir şekilde çıktı. Bu haftalarda normal mi acaba ? Çok erken gibi geliyor
Zeynepkab rabiayy evet bende de öyle oldu hatta 4-5 kilo vermeme rağmen göbekten bir gram gitmemişti. Vücut çocuğun tutunması için bel ve alt göbekte yağ topluyor sonra göbek gerilmeye başlıyor şuan 16 haftalık olduk göbek artık sarkık değil gergin duruyor 🌸
ftmdyn22 rabiayy bende öyleyim tartıda kilom aynı hiç almamışım ama alt göbeğim çok şiş heleki akşamları gören 5 6 aylık sanacak 😂gebelikte şişkinlik ve gazdan dolayı oluyor derler 😌
5_erkek_annesi Gazdan dolayı ilk aylarda göbek çıkıyor Kocaman olur hatta davul gibi😃sonra iniyor canım normale dönüyor
rabiayy 5_erkek_annesi kilo almamışım ama bakıyorum göbek epey belirgin. Zaten normalde de zayıf değilim ama epeyi belli oluyor 😁
rabiayy Zeynepkab benim alt göbeğim vardı zaten ama şu an bildiğin belli oluyor yani 😁 özellikle elbise falan giydiğimde
bulutsm Kişiye göre değişiyor zatıf gebeliklerde genelde erken belli oluyor diye duymuştum Haftadayım hala yok göbeğim benim de 🤷♀️
bulutsm rabiayy gaz da olabilir evet Bende gebeliğimi bilmiyorken çekime gitmiştim sanırım 3 haftalık felandı o zaman neredeyse şuanki göbeğimle aynı şaka gibi ama 😅 Gaz ve tuvalete geç çıkma olabilir o yüzden🙈🙈🙈
Kahvesever12 rabiayy gazdan dolayı şişkinlik oluyor 12 den sonra çok ufak çıkmaya başlar 16. Haftalarda 150 gram felan oluyor bebiş düşünün 😂
Girlmama rabiayy gaz o gaz mercimek kadardır şimdi o yemek falan yiyince benimde çıkıyordu o haftalarda