deletedmom43191 Instagram keşfet hep doğum videoları ile dolu bir türlü engelleyemiyorum bu dogumum bende travma yarattı pazartesiden beri kendime gelemiyorum en ufak bir doğum videosu bile görmek istemiyorum bunları nasıl engelleyebilirim
Mrvsmt2502 deletedmom43191 videolardaki 3 noktaya tıklayıp ilgilenmiyoruma tıklayın bu konu ile ilgilenmiyoruma tıklayın 2 3 sefer yaparsanız çıkarmaz karşınıza
mrp2023 deletedmom43191 genelde o videoları çağrıştırıcak şeyleri izlediysen ondan çıkıyor canım onlar biraz başka tarz videolar izle algoritması değişir
deletedmom43191 Liddle_mom 😒😒 bastım ama keşfet yenilendikce yenileri geliyor artık kafayı yicem görmek istemiyorum yaaa
deletedmom43191 Liddle_mom öyle zor günler geçiriyorum ki ebeler yüzünden canım okundu hepsini rabbime havale ediyorum kendimi toparlayamiyorum bir türlü
deletedmom43191 Liddle_mom psikoloğa bile gitmek istiyorum ama emziriyorum ilaç verseler kullanamayacam çok çaresiz kötü günler geçiriyorum
Glhayat_54 Bu ara instagram coştu herkesde böyle bakmıorm ben keşfete falan o yzden. Neyin nesidir bilemedim..
deletedmom43191 Liddle_mom bu konu benim cinsel hayatımı da çok etkileyecek normalde kendime pansuman etmem gerekir fakat ben hiic dokunmaya dahi cesaret edemiyorum urperiyorum hemen 😒😒