Gamzetoklu Tabi kii önce sağlıklı olması dahada ötesi yok🙏🏻 Ama insan yinede merak ediyo işte☺️ 9.haftanın içindeyim..hiç tatlıyla aram yok hep tuzlu şeyler istiyo canım özelikle peynire sardım🧀😋
Denisss Gamzetoklu canim bence belirtilerin cinsiyetle bi alakasi yook bunye meselesi ben hep tatli yedim kizim olcak
Denisss Gamzetoklu kiz bebekte mide bulanir erkekte bulanmaz falanda dediler hic mide bulantisida yasamadim hic alakasi yok 😊
Gamzetoklu Denisss bencede yanılıyo yanıltıyo böyle bilgiler bilimselliğide yok işte insan gün gelene kadar kendince yorumluyo işte☺️ Sağlıkla gelsinler🙏🏻
RveA Duyguanneoluyor dometes tursusu bende aserdim hatta hala aseriyorum yurtdisinda oldugum icin istediyim gibi tursu bulup yiyemedim..
seyma281015 Gamzetoklu Kızım da yıllardır yemeğin içinde yemediğim et kuşbaşı yedim deli gibi. Hiç ekşi yemedim. Şimdi de canım hiçbişey istemiyor kusmamak için genelde tuzlu yiyorum bakalım bu ne olacak 😊
Gamzetoklu seyma281015 bende geçen hafta öyleydim midem ayaktaydı sürekli iştah yoktu.2gündür iyiyim maşallah😅
NimetSa Gamzetoklu belirtiler tutmuyor canım hiçbişey aşermedim tatlı da yedim tuzluda ekside 😂😂 oğlum olcak 😂
seyma281015 Aşermeyle hiç alakası olduğunu düşünmüyorum cinsiyetin ama şu yaşadığım bi gerçek ki; cidden kızıma hamileliğim dönüm noktası oldu canım hep et istedi hiç yemeZdim normalde. Doğurduktan sonra da bırakamadım zaten bunca yıl neden kırmızı etten mahrum kalmışım dedim kendime😂
Gamzetoklu seyma281015 bende etten soğudum ya olmasada olur yani:) oğlum olucakmış gibi hissediyorum garip bi şekilde bende☺️
Yasemincifci Gamzetoklu tatlı istedi cabım ilk olarak kavun kayısı kiraz kavunu yedimde diğerlerini yiyemedim kış mevsiminde olduğumuz için bide ben et aşerdim mangal oluyoya onunda bi kokusu oluyo ohh miss onuda yedim 😘😂
Guzelannee Gamzetoklu bende 9 dayım ama canım bişey çekmiyor çok fazla bulantı ve uyku hali var acaba bebek ne bende çok öerak ediyorum