1ErkekkkAnnesi Kızlar 4+2 gözüküyorum uygulamaya göre 2. Gebeliğim ve bugün 2. Kan testimi verdim karnım çok gurulduyor kaç gündür bugün de afedersiniz ishal vardı ama çok değil yani hafif sanki çok açmışım gibi gurulduyor ve dışarıdan da duyuyorum bunu çok gıcık etti beni ilk gebeliğimde olmadı böyle bişey merak ettim yaşayanınız var mı?
Demet_yldz Merhaba ☀️ benimde bu ikinci gebeliğim bendede aynı sorun oldu demir ilacı yapıyodu bana demir hapı kullanıyosanız oda yapar kiminde kabızlık yapıyor ama sağlıkla alın yavrunuzu kucagınıza dua eder dua beklerim🥰
1ErkekkkAnnesi Demet_yldz yok daha yeni öğrendim hiç bir ilaç kullanmıyorum şuan başlamadım daha ama gurultu çok sinir edici oluyor bazen midem de bazen taş kesiliyor gibi oluyor umarım çabuk geçer sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Cicek_ 1ErkekkkAnnesi bende bugün itibariyle 4+2 yim. Aynı şekilde karnım gurul gurul. Sizde nasıl geçti bu guruldama 🙈
1ErkekkkAnnesi Cicek_ hayırlısı olsun inşallah evet geçti şükür bazen oluyor ama arada yani eskisi gibi değil
Gizemnurr3 ebruliyildiz ben 27 yım şuan da gurulduyo karnım 😅 hatta bazen dışarıdan duyulacak şekilde olunca eşim sen ac mısın ben seni doyuramiyorum galiba diye dalga geçiyor 😂😅
ebruliyildiz Gizemnurr3 ben 13 teyim ,benim eskisi kadar değil, ileride nolur bilmiyorum ama normal,kendini cok aç birakma,muz vs biseyler ye arada,maalesef dalga geçiyorlar 😁
Gizemnurr3 ebruliyildiz kız yiyorum ama son 3 ayda çok acikirsin derlerdi de inanmazdım cidden öyleymiş dakika başı elimde bişeyler ya meyve ya kuru yemiş falan şuan toplam 14 kilo aldım 😂 nasıl aç olabilirim