Zeynep34 7 haftalık hamileyim 6. Haftamda doktora gittim kesem gözüktü beta hcgm 12286’ydı. 7. Haftada gittim kesem normal boyutta büyümüştü fakat bebeği net göremedik haftaya birdaha gidicem bu durumu yaşayanlar varmı☹️
ailecekizledik Zeynep34 hiç canını sıkma daha çok erken bence 1-2 hafta beklemelisin, üzülme rabbim hayırlısını versin😘
ozgesel1seyler Zeynep34 hic korkmayin. Bizde 8. Haftamda duyduk findigimin kalp atisini . 7.de keseyi gormustu kalp atisi duyamadik ben cok uzulmustum fakat doktorum korkma gec dollenme olabilir demisti nitekim hakli cikmisti 😊
Buse1907 Zeynep34 Ben ilk gittiğimde kesem bile yoktu canım, kanda gebelik vardı. İkinci gittiğimde, kese görüldü. Üçüncü gittiğimde, bebeği zar zor gördük. Üzülme zamanı gelince, görülüyor.
Taneminci Zeynep34 daha çok erken canım ben 7 haftada sadece keseyi gördüm bebeği göremedim bir kaç hafta sonra çok rahat bebeğide gördüm kalp atışınıda duydum
FatmaAtess Normal canım ben 8+3de kalbini dinledim elimize verdikleri ultrason görüntüsüne saatlerce eşimle baktığımızı biliriz nerde diye görürsün sen de gönlünü ferah tut 😊🌼
Zeynep34 ozgesel1seyler evet çevremde erken olduğunu söyledi inşallah önümüzdeki haftalar bebeğimizi görürüz🤲🏻
FatmaAtess Zeynep34 bende senin gibi pimpirikliydim 3 günde bi giderdim hamile olduğumu öğrendiğim haftada en son doktor kızım niye böyle yapiyosun diyince adam haklı dedim 2 hafta sonra gittim çok şükür herşey yolundaydı sen allaha emanet et kendine de dikkat et yeter 🤗
ozgesel1seyler Zeynep34 insallah gorursunuz zaten cok az kalmis. Sikmayin hic guzel caninizi 😊 Gulumseyin ki hep guzel enerjiniz gitsin findiginiza
Zeynep34 FatmaAtess malesef bende öyleyim en ufak ayrıntılara takılırım 🤦🏻♀️Heyecanla bekliyorum görmeyi🙈😍
Buse1907 Zeynep34 Doktora göre 5+4, adetime göre 6+2 canım. Bir de özel hastanede daha erken görülüyormuş, devlete göre. 8 haftalıkken görülmüştü arkadaşımın. Erken yani üzülme. Biz erkenciyiz, cinsiyeti de hemen gözüktü bizim.
Zeynep34 Buse1907 maşallah ne güzel 😍bende özel hastaneye gidiyorum düzenli önümüzdeki haftaları bekliycez☺️
OgretmenEva Zeynep34 karından mı bakıldı? Geç döllenme olabilir. 6+3 te vajinal ultrasonla hem bebeği görüp hem kalbini dinlemiştir içinizi gerah tutun
Zeynep34 OgretmenEva vajinal ulturason daha net olduğu için ordan bakıldı ufak birşey gözüküyordu ama net değildi korktuk biraz
OgretmenEva Zeynep34 korkmayın büyük ihtimalle geç döllenme dediğim gibi güzel haberlerinizi duyalım inşallah 🙏🏻😊