Hicrettt Kızlar zamanım azaldıkça hiç belirtimin olmadığının farkına varıyorum 😂 her gün hurma ve ananas yiyorum, yürüyüş, temizlik her gün yapıyorum ama SIFIR belirtim var, napcam ben böyle 😂
Burnosunn_annesi Hicrettt hep öyle olur sonra bir sancı su geldimğ başlar o heyecan telaş hayırla sağlıkla gelsin bebiş🤲🏻🥰
mihraninannesi55 Hicrettt 38+0 dayız bizde 😂 En son 1 cm açılma vardı bu akşam da kontrole çagırdı doktorumuz bakalım durumlar ne 🥲 ara ara regl ağrıları giriyor nişan yada su gelmedi henüz beklemedeyiz 😂
Hicrettt Burnosunn_annesi ayyy amiiin, inşallah, herşeyi hazır, bi onu bekliyoruz ama sanki hiç gelmicekmiş gibi hissediyorum , sağ Salim geldin de 😍
Hicrettt mihraninannesi55 kız bende açılma da yok, sadece alt tarafımda sanki kemiklerim ayrılıyor gibi hissediyorum bazen, bu kadar 😂 Pazartesi kontrolüm var bakalım artık ne bekliyor bizi 🥲
deletedmom43191 Hicrettt hayır hiiic belirti yoktu akşam 9a 5 falan vardı oğlum su istedi yerimden kalkarken birden üstüm ıslandı bende altıma kaçırdım heralde dedim çünkü cisimde vardı 😅😅 sonra baktım bu hala sızıyor ıslanıyor üstüm hadi başlıyor doğum dedim annem babam ablam kocamı aradım herkes eve toplandı dus aldım 22.30 dogumhane giriş yaptım 01.30 sonrası sancılar başladı yerimde duramamaya başladım 03.20 kızım doğdu gece 1 e kadar birseyim yoktu karın sertlesmesi harici 😅
deletedmom43191 Hicrettt o gün balkonu komple yikamistim bide mutfağın camını sildim o başlattı doğumu heralde 😅😅😅 ben o hareketlere bağlıyorum
Hicrettt Serose 2 hafta önce değildi, o yüzden temizlik falan yapıyorum zırt pırt yürüyorum, merdiven inip çıkıyorum 😂
Hicrettt deletedmom43191 maşallah ya, darısı bekleyenlere diyorum, suyunun gelmesi nasıl bişey tam olarak ? Çiş gibi mi ? Bazen tuvalete giderken kaçıyor da bende 😂
Hicrettt deletedmom43191 geçenlerde annemle tüüüüüüm evi 40ladık bişey olmadı bende , bana etki yapmıyor olabilir 🥲
mihraninannesi55 Hicrettt Kontrolden geldik hala 1 cm ilerleme yok 😭😭 bu gidişle sezaryene almaz insallah doktor beni
Defnenes Kızlar ben de 38+4 oldum iki gündür sancılarım oluyodu bugün nstde hiç sancım çıkmadı gebelik şekerim de var. 3 buçuk kilo olmuş bebek doktorum ben seni haftaya doğurturum dedi. Kendi sancımla doğurmak istiyorum inşallah gelir 🙃
Hicrettt Defnenes inşallah sağ Salim gelir, benimkinin kilosu 2900kg falan aslında çok da şey değil de bizim kız baya nazlı 😂
Burnosunn_annesi Hicrettt ahahaa🤭 maşallah maşallah gelir annesi nazlanıyo sık ilişki ve ördek yürüyüşü cok iyi gelir 🤗