Kızlar kafamda bir soru var bunu sormak İstiyorum bebeğin suyunun azaldığını nereden anlayabiliriz doktora gitmeden mesela evdeyiz diyelim ki bebeğin hareketlerinde azalma mı olur ya da bebeğin suyu çok fazla olduğunda nasıl anlayabiliriz çok mu hareketli olur şimdi ben hep her seferinde gittiğimde doktor suyu güzel falan diyor 2-3haftadır falan gitmedim doktora önümüzdeki hafta gideceğim hem şeker yüklemesini yaptıracağım mesela ben tatlıyı çok yerim günde en az 1-2tane falan yiyorum çikolata ya da bir şey çektiği zaman dayanamıyorum meyveyi de yiyorum ama bu ara pek fazla yemiyorum 26. haftadayım bebek baya hareketli düzenli hareketleri var artık sabah ve gece mesela uzandığımda patır patır vuruyor hani ben de endişelendim acaba bir sıkıntısı mı var ki vuruyor diye ya da suyum az mı çok mu bilemedim böyle bir şey yok aslında ama kafamda kuruyorum işte bir de Son sorum şu şeker yüklemesini yaptırdıktan sonra doktor değere bakıyor ya senin şekerin var ya da yok diyor sonra normal devam ediyorum hayatıma değil mi