Satiu ben sancı ile gittim hep normal doğum dediler ısrarla hatta acile başvurdum oradaki asistan doktor azarladı beni, tansiyonum yüksekti kadına diyorum ki bayılacak gibi hissediyorum ne olur sezaryene alın beni diyorum of burası senin istediğine bağlı bir yer mi diyor sonrasında doktor hanım geldi bana dedi ki sakin ol canım tansiyonun yüksek sezaryene alalim seni hiç panik yapma dedi inanin o an kadına sarılmak istedim resmen beni tek anlayan kişi oydu , sonrasında hep onunla muhatap oldum acildeki ebeler ve asistan doktor ters ters bakıyor bana ama sesini çıkaramadı hiçbiri sonra yukarı doğumhaneye alındım doğumhaneye giderken tekerlekli sandalye ile taşıdılar beni hatta kendilerine sizi yormayayim ben yürüyeyim dedim 😂 yok belki başınız döner bizim için hiç sıkıntı değil dediler çıktık üst kata ameliyat saatini beklemem gerekiyordu o arada sonda falan takıldı önlük giydirildi üst kattaki hemşireler o kadar şeker ki , korkuyorum dedim sakin ol canım inan hiç acımayacak dedi bana ,sohbet ede ede taktı sondayı, ameliyat saati geldi ameliyathaneye girdim anestezi uzmanı, bebek hemşiresi, asistan doktorlar ve kendi doktorum vardı, güle oynaya aldılar beni içeri espri yapıyorlar, saçımı okşuyor, elimi tutuyor sakinlestiriyordu beni , spinal oldum zaten rüya gibiydi hiç acı hissetmedim cekiştirme hissettim o da normalmiş , bebek doğdu hemen göğsüme ve yanağıma koydular , öp bebeğini kokla dediler sağ olsunlar , doktorum çok tatlı bir bebeğin oldu maşallah ikinize falan dedi , sonrası dinlenme alanına gittim sonra da odaya getirildim iki gün kalıp çıktım ama aşırı memnun kaldım benim için tek sıkıntılı alan acil kısmıydı , yime sormak istedikleriniz varsa cevaplarım 🌸