nebakiyonkomikmi bende orada yaptım ilk doğumu mu normal doğum ile 2021 de annem kaldı Allâh razı olsun ondan kanamam hemen durmadı dikişten sonra çataldayken hasta bakıcı odayı temizlerken sordum fark etti koştu doktoru çağırdı tekrar dikildi. Ayağa Tuvalet harici kalkmak yasaktı dikiş altına kan birikiyo kanaman devam ederse durduramayız demişlerdi. Bebek için kontrol kan alma topuk kanı almak için annem götürüyodu ona bile problem çıkarıyolardı anne getirmek zorunda diye diyodu doktoruna sorun yasak kalkması diye 24 saat gaz da çıkaramadım küçük-büyük tuvalet ihtiyacımi da gideremedim korkuma amacım korkutmak değil ama tek olmak sizi zorlayabilir. Belirli sayfalar var hasta bakıcı ilanı olarak en azından oradan bulabilirsiniz sanırım belirli miktar ödeyerek. Duruma göre 2.güne gerek bile kalmaz tek durursunuz. Benden sonra sezeryan olanlar koridorda at koşturuyodu normal yaptım ama iç yırtılmam çok olmuş sanırım bi anda açılma olunca. Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Son 2-3 haftam benim de yine orda doğum yapmayı düşünüyorum. Keşke size yardımcı olabilsem elimden birşey gelse 🥺