1ErkekkkAnnesi Rbiamnks uygulamaya göre şuan 4+2 yim 4. Haftama doğru öğrendim 183.8 le bugün yine verdim inşallah güzel artmıştır 2. Gebeliğim
trksrt İlk bebeğimde 7. Haftadayken 5.000 küsürdü. Şimdi 4+2deyim daha kan vermedim test ile öğrendim :) biraz daha büyüsün diye bekliyorum
1ErkekkkAnnesi trksrt bence kan testi için beklemeyin 2. Gebeliğinizmiş zaten siz bilirsiniz tabi ama düzenli mi gidiyor anlarsınız en azından 🌸 bu arada benimde 4+2 uygulamaya göre bugün 2. Kez kan verdim artış için
trksrt 1ErkekkkAnnesi 1ErkekkkAnnesi ilk gebeliğimde de bilerek beklemiştim gider gitmez kalp atışı kese vs görünsün diye. Erken gidince bazen geç döllenme falan olabiliyor ya kese veya kalp atışı için erken oluyor.. Bu streslere girmemek için bekliyorym, nasip :)🌺
1ErkekkkAnnesi trksrt yok ben kan testi için demiştim beklemeyin diye 🤭doktor kontrolü olarak bende bekliyorum gözükmez zaten daha haftaya giderim büyük ihtimalle yada 6. Haftamda şuan 4+2
erikarpuz Rbiamnks 3 ayrı gebelik üçü de birbirinden farklı 🥹 ilkinde adet gecikmesinin 7. gününde 97 ile öğrenmiştim ikincide adetim 1 gün geçince 98le öğrenmiştim üçüncüde adetim 1 gün geçince 396 ile öğrendim 🐣