Kubra_dara34 Çok heyecanlıyım 27 subatta yumurtlama gördüm 28 de çatlama acaba tuttu mu merakı öneriniz nedir🥹
Ulkumom Adetime 6 gün varken test yapmıştım ve aşırı silik çıkmıştı erken gebelik testi. Hamileydim. Ama erken döllenme sonucu erken öğrenmişsin demişti doktor. O yüzden gecikmeyi beklemek daha iyi demişti ama inana nasıl dayanır ki…
Kubra_dara34 HilalSK erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı sonra ovulasyon testi denemek istedim koyu çıktı baya hamile olduğumu anladım evde ovulasyon testim vardı çok şükür yumurtlamayı görünce gebeliğim 9 ay sonra tuttu canım
HilalSK Kubra_dara34 benimde aynı tarihte yumurtam çatladı 28 inde değerlendirdik bat günüm 13 ü bugün normal gebelik testi yaptım ucuzlardan çıkmadı gecikmeyi bekleyeceğim normal test olduğu için çıkmamış olabilir mi? Regl olucakmışım gibi ara ara kasıklarımda ağrı var ve baş dönmem başladı biraz bugün beynim bulanıkmış gibi gözlerime vuruyor anlamadım neden böyle oldu
Kubra_dara34 Rumusugur arada sağ kasık şiddetli ağrı arada ise sol kasık bir iki gün sağ sadece bir iki gün sonra diğeri değişik bir hislere kapıldım yumurtalama ve çatlama görünce o ay denemek istedim şansımı
Kubra_dara34 HilalSK bende de aynı ama istersen sabah sağlık ocağında kan ver en iyi sonuç kan vermek