Budak41 Nys1600 neyle yaptıysanız yoğurdu tencere mi kavanoz mu ılık su dolu leğene koyun bir saat içinde kalsın sonra tekrar sarın üstünü soğuduğunda açıp dolaba koyun yoğurdunuz sertleşecektir
Busranur_mnts Nys1600 gitmez gitmez ayran olur mis gibi ama senin de kendine göre usulun varsa tutuyorsa öyle devam et
Poyraz07 Bende ev yapımı yoğurt yıyordum bugün instagramda kesınlıkle hamılelerın tuketmemesı gerekenler arasnda dıye vıdeoya denk geldim bır sorun olur mu acaba
Busranur_mnts Poyraz07 neden tüketilmesin ki kaynatıyoruz güzelce mikrobu varsa kırılır doğal probiyotik ev yoğurdu yemicez de markette katkılı koruyuculı yoğurtumsu şeyleri mi yiyelim 🤣
CoolMamaMode Nys1600 70 derece fırını ısıt . Bir saat 70 derecede kalsın üstü açık şekilde sonra kapat bir saatde kendi sıcaklığında kalsın . En azından yenilebilir hale gelir :)
CoolMamaMode Nys1600 benimde bir kaç kez öyle tutmadı internetden bu fırın olayını okudum denedim oldu belki seninkindede işe yarar
Poyraz07 Busranur_mnts dimi bende şaşırdım altına zaten sızin dediğinizi yazmışlar mıkrop kalmaz vs diye
Busranur_mnts Poyraz07 en sağlıklı şeyler evde kendimiz yaptığımızdır ben mümkün oldukça paketli katkılı koruyucusu şeyler yemiyorum peynir pekmez köyden geliyor abur cubur çok çok nadir