Kaderkayasel Kızlar merhaba , esenler de ki medipol hastanesinin güncel 2025 doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı acaba ? BİRDE ORADA İYİ BİR KADIN DOĞUMCU ÖNEREBİLECEK OLAN ?
nur233 Kaderkayasel Fiyatları hakkında bilgim yok arayarak bilgi alabilirsiniz ama burda bir çok kişi Nihan hanımı önerdi banada 🌸
Kaderkayasel Sağolun kızlar , ücretler hakkında gidip bilgi almak lazımmış o yüzden gitmeden önce sorayım dedim belki bilen biri yardımcı olur bizlere
Serap5561 @Kaderkayasel Nihan hanıma gidiyorum uzun süredir gayet memnunum ilgili güler yüzlü sorularıma cevap alıyorum :) doğum ücretini normal yaklaşık 25 bindi ama doktordan doktora değişiyor opt yada prof olunca
HazelSeren Serap5561 evet ben en son öyle ücret aldım canım ama oraya gıtmıyorum uzak dıye ılk doğumumu orada yaptım ben doktorum gıttı olsaydı yıne ona gelırdım ıyı olarak duydugum nıhan hanım var
Tugbasaracaloglu Arkadaşlar Nihan veya herhangi doktor normal doğum ilk çocuğa indirimli 19 bin sezeryan 30 bin tümmdoktor aynı
Serap5561 HazelSeren anladım canım ☺️ bende ilk doğumu orda yaptım yine benimde doktorum gitmişti Nihan hocaya da şans eseri randevu almıştım çok memnun kaldım bakalım hayırlısı ile doğuralım inşallah ☺️
seydabal_60 Ben yaklaşık 1 ay kadar önce gittim oraya fiyat almaya telefonda söylemiyorlar gidip görüşmen lazım normal doğum 23 bin sezeryan 28 bin isteğe özel sezeryan olucaksan 45 den başlar 60 a kadar çıkar dedi hiç paket felan söylemedi çok pahalı gelmişti bana 😂