Eylinna Kızlar selam, ben 29. Haftaya girdim iyice ağırlaşmaya başladı vücut. Sizce bebeğin eşyalarını ne zaman yıkayıp yerleştirmeye başlamalıyım sizler ne zaman başladınız? Aslında biran önce odayı hazırlayıp eksikleri kontrol etmek istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum 💘
Ozgekiz Eylinna ben doğuma yakın yapmıştım. Ama riskli gebelikti, 34 hafta öncesi doktorum asla izin vermedi. 35. Haftada yıkadılar, utulediler, 37de doğurdum 🤲🏻 ama normal bir gebelik olsa kendim yapmak isterdim🥹 34. Haftayı da beklerdim sanırım…
Elifimsib Eylinna 28+3 üm bende bu ay eksiklerini tamamlayacağız inşallah ufak tefek şeyler kaldı. Onlar da alınınca artık yıkayıp özellikle hastane çantasını hazırlamak istiyorum. 30-31. Hafta gibi en geç tamamlarım diye düşünüyorum gün geçtikte ayakta kalmak, iş yapmak daha da zorlaşıyor çünkü. Küçük yeğenlerim var onlardan kalan bazı eşyaları falan da gönderecek ablalarım nisan başında göndeririz en geç dediler bi onlar gelince yıkayıp yerleştirmesi kalır son zamanlara. Bi de benim kız birazcık aceleci gibi şimdiden kasılmalar sancılar oluyor erken doğum ihtimaline karşı da hazır olmasını istiyorum artık
eceeelmn Eylinna ben kendim yapacağım için 28.haftamda yaptım yıkama ve utulemeyi ama tozlanmasin diye de hurcladim. İşin en sıkıntılı kısmı ütü bence ve en çok zaman alanı. Şuanda 31deyim haftaya kendi kiyafetlerimi de yıkayıp çantamı hazırlarim.bebegin de kıyafetlerini yerleştiririm diye düşünüyorum kısmetse.utu yaptığım zamanlar bel ağrım olmamasına rağmen utuden sonra o kadar çok ağrıdı ki belim iyi ki o zaman halletmisim dedim
Eylinna Elifimsib öyle gerçekten bazı günler canım hiçbir şey yapmak istemiyor sadece yatmak istiyorum😅 Sağolun kızlar cevaplarınız için🩷
Eylinna eceeelmn bencede erkenden halletmek en mantıklısı çünkü etrafımda artık 35-36. Haftalarda doğuma giden çok kişi var her şeyin hazır olması en iyisi❤️ sağlıkla ve zamanında kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah💘💘
eceeelmn Eylinna bence de öyle hiç belli olmuyor bebisler ne zaman isterse geliyor 🙂 o yüzden erken hazırlamak en azından kafanı rahat ettiriyor. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayayim bebistoları 🥰
Ates06 @Eylinna 30 a girdim bugün yarın yıkayacağım tam zamanı bence gün geçtikçe daha yorgun ve ağırlaşmış hissediliyor
Zebz Eylinna Ben 31.haftada eşyaları yerleştirip hastane çantamı hazırladım 32den sonra özellikle tamamen ağırlaşıyor vücut gibi geliyor bana
Limonsekeri Eylinna ilk gebeliğimde 30 a yaklaşırken yavaş yavaş başlamıştım 39 haftalıkken doğum oldu 😅 ama yine aynı şekilde yapmayı düşünüyorum çünkü erken olabilir bir aksilik çıkar kafamda o düşüncenin olmasını istemiyorum vücut iyice ağırlaşmadan yapmak en iyisi zaten şu bu derken alınacaklar vs eksik bitmiyor gibi oluyor anca hazır olur
danla2711 Eylinna 28+5 im bende bu sorunun cevabını merak ediyorum aslında bu ay sonu 31-32 haftalıkken falan mı yapsam diyorum nisan ayındada eksiklerimi kontrol ederim temizlik vs yaparım öyle geçip gider diye düşünüyorum 🥰