Nursotu Birbebisannesi ikisininde koyu olması lazım diyorlar ya omdan pik değil diye düşündüm iki günde bir değerlendirmeye çalışıyoruz ama baya 22. Gündeyim yumurtam büyümğyor heralde diye düşünüyorum 😔
Birbebisannesi Nursotu olsun nasip belkide olmuştur. Bilmiyoruz ki. Hamile kaldığımız gibi öğrenebilsek keşke 🥰
Birbebisannesi Nurellaaaaaaa1212 yok kız pik oldu çatlamışı atmadım görselini 3 gündür değerlendiriyoruz 🥰
Nurellaaaaaaa1212 Birbebisannesi aaaa iyi kız devam devamm ben çatlama günü ve 3 gün piki değerlendirdim sonuc aldım cok şükür
Birbebisannesi Nurellaaaaaaa1212 bende pikin hemen öncesi Şansa başlamışım sonra peki görünce o günü değerlendirdim ertesi gün de peki gördüm onu da değerlendirdim bugün de işte çatlama bugünü de değerlendireceğim dört gün peşpeşe olmuş olacak
Birbebisannesi Nurellaaaaaaa1212 peki görene kadar da iki günde 1.01 gün arayla olacak şekilde birlikteydik
Nurellaaaaaaa1212 Birbebisannesi aynı bizde öyle ve tuttu. Bence 2 günde 1 değil piki görür görmez her gün olmalı
Birbebisannesi Nurellaaaaaaa1212 ilk kez korunmayı bu ay bıraktım ve direk ovulasyonla başladım direk tutarsa çok şaşırırım 🥰
Nurellaaaaaaa1212 Birbebisannesi benim öyle oldu niye şaşırıyorsun kızzzz geçen ay da denedik de bu kadar ciddiye alarak değil yani olmasa da olur kafasındaydık ovülasyonla ilk ayım bı 😍
Birbebisannesi Nurellaaaaaaa1212 ay bir şey diyimmi aynıyız. Bende geçen ay denedim ama ovulasyonsuz ve son 2 hafta falan öyle olsada olur olmasada olur kafasındaydım. Bu ayda olsun diye denedik😄🥰
Nurellaaaaaaa1212 Birbebisannesi o zaman olacak iyi düşün iyi olsun diye bir laf var sonuçta 💕 hep olumlu düşünn