kedili1anne Hanımlar merhaba Durumlar nasıl nasıl hissediyorsunuz Birde şuana kadar kaç kg aldınız 4-5 kg arası almışım Sizce çok mu
__Kubracik01__ kedili1anne ne zaman kilo almaya başladınız? Ben 18.haftaya giricem ama kilo almadan çok 2 3 kilo verdim😀
Canan1991 kedili1anne 22 haftalık anne olarak 7 kilo aldım ben hızlı bir şekilde yukarı çıkmaya devam ediyorum doğuma 60-70 kilo gireceğim gibi geliyor 🤣🤣🤣
kedili1anne __Kubracik01__ Merhaba 3. Aydan sonra almaya başladım özellikle son 1 ayda Hiç istifra etmediğim için hamilelikte zayıflama yaşadım
Gizemnurr3 kedili1anne bende 10 kilo aldım fakat benim göğüslerim çok büyüdü ve hani vücudumda en fazla ağırlık yapan onlar diyebilirim
Hasret18ayaz kedili1anne ilk gebeligimdede doğuma kadar devam etti ama tabiki belli bir hafatadan sonra ya bünye alisiyor yada daha az oluyor ilk zamanlar dayanilmazdi
Esma006 tugcebaby1 yok ya ne umutla gittim devlete gittim ben normal girilen ultrasonlar gibiydi 🥹renkli 4 d değildi
Denizgiller Bende 22chaftadayim kilolu hamile kaldım 79 şuan 82 oldum umarım çok almadan devam ederim 32 sonrası baş edilmez bir ilerleyiş oluyor çünkü 2.gebeligim