Sedakrt Bfatma özel Meltem Hastanesi ne gidiyorum 1250 muayene %50 indirmli 650 veriyorum. 27 bin sezaryen
Elifimsib Bfatma muayene ücreti 1150 ama tamamlayıcı sağlık sigortamız olduğu için ondan yararlanıyoruz. Onun da son 3 hakkı kaldı muayenelere yetmeyecek son bi iki muayenede kendimiz ödeyeceğiz muhtemelen. Sigorta karşılıyor diye doğum ücretlerini de hiç sormadım ama iki yıl önce 25 binmiş hem sezeryan hem normal doğum
Rabiul Elifimsib muayene hakkınız biterse Allianz ise sigorta şirketiniz , danışmadayken Allianz sigorta indirim hakkımı kullanmak istiyorum dersiniz daha uygun Ödemiş olursunuz
Esma006 Bfatma muaynem 645 di 18 haftaliktan sonra 800 TL oldu ama 20 oldum hala gidemedim diğer ay artk
Bfatma Bugün muayeneye gittiğimde ücret 2000 dediler sonra gebe olduğunuz için analık halinden yararlanabilirsiniz ücretiniz 1550 dediler. Yine de bana fazla geldi bu muayene ücreti bilemedim
Ozgekiz Bfatma 1650-40.000 ama artacakmis fiyatlar. Ben bu arada asla inanmıyorum doğum ücretine. Çünkü o sadece doktora verilen para. İlk doğumumda 9000 dediler 20.000 gibi bir şey ödedik. Kalması, anestezisi, fototerapisi, ağrı kesicisi bilmem nesi.
Bfatma Özel hastanede adım attığımız her şeye para vermek zorundayız. Devlet hastanesine de güvenip gidemiyoruz hijyen açısından. Allah yardımcımız olsun