Nur1907 7 aylık hamileyim bugun tetonoz aşısı oldum 1 doz olan yada olmayan varmı? Yada alı somrası agrısı sancısı şişkinliği olan???
hunilimom Nur1907 ilk dozunu oldum 2.dozunu 2 hafta sonra olucam 2 3 gün bi ağrısını çektim dolunca yada sol kolun üstüne yatınca hafif bi ağrısı oluyodu onun dışında birşey yoktu allaha şükür
Yasemincifci Nur1907 ben 23 haftalık gebeyim 4 şubatta 2. Dozu oldum ilk vyrubduğunda böyle bi sızlıyo sonra ağrı kslmıyo sma ertesi gün ağrısı çıkıyo 3 günde geçti benim ağrım ilaç falanda almadım sağlıkocağındaki ebe cok ağrın olursa parol iç dedi
Mel0s Nur1907 bnd sali gunu oldm canm ama daha 20 haftamda oldum 1 doz oldm 2 gundurde kolum agrio yani bidaki ayda yine 2 dozu yapilacagi solendi yine gdicem
xwoman ben doktoruma danıştım olmayacağım . dr sen olmayacaksan doğumdan sonra bebeklerine yaptırırsın önemli değil dedi.
Serenulkaya Nur1907 daha dün oldum ilk aşımı 20+4 deyim ve Suna kolum halen ağrıyo gecede uyutmadı şiş gibi
Deletedmom197 Nur1907 bende bi doz tek yaptırdım. Kolum üç gün ağrıdı diye başka yaptırmaya cesaret edemedim 🙈
Meryem59 1.dozumu yaptırmıştım bebeğimin hareketlerinde yavaşlama hissettim içime sinmedi doktoruma sorup 2. Olmadım doğumdan sonra dozları tamamlıycam
Momma Ben bugün 2. Dozu oldum 24 haftalık hamileyim ilk dozu da bir ay önce olmuştum. 7.ay geç değil mi aşı için takip çizelgesine göre yaptırdım ben? Bir iki gün sızlasa da katlanılmayacak bir scı değil bence 5 dozu da tamamlamayı düşünüyorum.