Kizimolsun Ben birinci normaldi ikinci de kormal istiyorum hic korkacak bisey yok endise etmeyin rabbime siginin bol yürüyüş doguma yakin maydanoz hirma yiyin kolaylasiuor hic korkmayi
Bahar86 Bende korkmuyorum aksine normal olsun diye dua ediyorum ama hiç belirti Yok 38+2 haftalık kızım 3700 kilosu geçen hafta biraz iri bi Bebek olacak ama yinede korkmuyorum çünkü onu ilk ben görmek istiyorum ilk ben koklamak istiyorum
Kizimolsun Bahar86 ben hastane de gormustum bir hanimi 442 haftalikti hala da sanci falanda yokmus bide kizdi kizlar erken dogat derler ya zaten korkulacak hic hisey yok ben bes dk surdu valla cok sukur
Bahar86 Eskilerin lafları kız erken doğar ben inanamıyorum nedense sağlıkla gelsinde başka bişey istemiyorum
Minik-pasa1 Normal Doğumdan sonra herşey eskisi gibi oluyor mu Yani sarkma genişleme oluyor diyorlar en çok ondan çekiniyorum yoksa bu güne kadar normal istiyordum 31 haftadyım şuan.
Bahar86 Sezeryan da sonrası sıkıntılı bıçak yarası ne olursa olsun hep izi kalır eskiler de cerrahi bi işlem olmadığından sarkma vs illaki oluyor şimdi tıp öyle değil herşey gelişmiş
Naznaz İlk gebeliğim cahilliğin verdiği cesaretten midir nedir bende normal olsun istiyorum.. Hatta benim sezeryan olma ihtimalimde var malesef dua ediyorum sürekli normal olsun diye. Sezeryan o an hissedilmiyor fakat sonrası daha ağrılı oluyor çevremde hep bunu gördüm..
Rumeysaozcan Benimde ilk hamileliğim normal Doğum istiyorum korkum yok şuan inşallah sonlardada olmaz 22 haftalığım