Sule17 Kizlar doğum yapali 6 gun oldu ilk 2.3 gun gogsumu tuttu az gine sutumde tam gelmiyor sezeryan oldugm icin hic uyumuyordu hemen acikiyodu agliyodu bende gunde 2.3 kere mama vermeye basladim rahat etti guzelce uyuyo 3.4 saat geceleride oyle sutum yetmiyormus demek ki acliktan agliyormus dunden beridir de pompayla sagip biberonla veriyorum gunde 1.2 ama uzuluyorum iste sutum gelmiyor mama veriyorum diye 😩😩
Anneoluyorumm00 Sule17 canım bu psikolojiden cik sütüm var de emzir sürekli ne kadar uyarirsan o kadar çok gelir sütun. Kaysı hoşafı yap sütünü artiriri bol bol dinlen uykunu al, duş al oda iyi gelir, bunları dene sütün gelmese bile bu çok normal üzme kendini herkes mama veriyor
Limonsekeri Sule17 sürekli iki saatte bir sağım yapın süt gelmese bile inanın geleceğine de su için rezene bulgur pilavı falan iyi geliyor mamaya da ilave olarak devam edin önemli olan beslenmesi şunu aklından çıkarma bebeğin beslenmesi önemli mama veya süt ikisinden biri olabilir sorun değil inan bu düşünceye alışınca sütünde gelir sen sağımı ihmal etme beyin üretsin süt lazım desin
Limonsekeri Sule17 1 bardak süt 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi 1 yemek kaşığı tahin 1 ymk kaşığı kuru dut 1 adet kuru incir Hepsini blanderdan geçir iç her gün yada 2 güne bir Tahin yeşillik kinoa ceviz incir avakado yumurta yoğurt bunlar falan kalitesini artırır Daha yeni doğum yapmışsın korkma onun midesi zaten küçücük sen pozitif düşün Emzirmediğin zamanlar sağ iki saatte bir kesin olarak 15-20 dk süt gelsin gelmesin sağmaya devam et inşallah bol sütlü günlerin olsun
Sule17 Anneoluyorumm00 hepsini yapiyorum biberonla mama vermye basladiktan sonra 1 gundur gogsumu tutmuyo ya nasil unutturucam biberonu 😩😩
Sule17 Limonsekeri sutu sagiyorum 1 cc falan oluyo ama biberonla veriyorum onuda zorla dolduruyorum zaten sonucta anne sutu iciyo ha gogus ha biberon
Limonsekeri Bol su, dereotu, hurma, dut kurusu, komposto , süt gelmese bile kesin sağ benim yaptığım bi kür vardı onun tarifini de bulabilirsem atayım çok iyi geliyordu
Anneoluyorumm00 Sule17 sürekli memeyi teklif et özelikle geceleri tutuyorlar rabbim yardımcın olsun canım
Limonsekeri Sule17 arada göğsünü de vermeye çalış uyku haliyken bide çenesinin altından parmağınla destek yapabilirsin yorulur o Ten tene o emerken daha çok süt üretir vücut 🌸☺️
Limonsekeri Sule17 evet canım epey etki ediyor sen sık sık sağ çünkü ilk zaman nasıl alışırsa ona göre terbiye oluyor göğüs sonra