Pemberuya Kızlar bugün kız kardeşim gelecek ve; Mercimek çorbası Tavuk sote Mercimekli bulgur pilavı Patates kızartması Vişne karamuk hoşafı Güllaç🥳
1ErkekkkAnnesi Pemberuya kremalı mantar çorbası Bulgur pilavı Bezelyeli sulu köfte Salata Tatlım yok bugün 🌸
Abilikardesli Pemberuya bugün iftara davetliyiz ama evde olsaydık yapacağım menü; Tarhana çorbası Karışık kızartma Yoğurt😄
Pemberuya 1ErkekkkAnnesi oh mis 😇 tatlı normalde bende yapmıyorum da kız kardeşim çok istedi gittim akşam güllaç aldım😂
seabird Pemberuya evett💃🏻 patates kızartması yapıyorum ince ince üstüne yoğurt en üste tavuk sote, sonra da domatesli salçalı bir sos gezdiriyorum. Anlatmasından kolay yapması😂
Bsrabzkrt Hiçbirsey yapasım yok çok tembelik eşim oruç o ne isterse onu yapmak istiyorum o da kafana göre takıl diyor halbuki kafama göre takılırsam aç kalır 😀😀😀
Pemberuya Bsrabzkrt ayy dimi zor geliyor insana benim eşimde annesinde bugün birgün onda açıyor birgün benle
Bsrabzkrt Pemberuya birde Biz antepliyuz hafif pratik bir yemeğimiz yok masallah her yemeğe en az bir saatimiz gidiyor çok ugrastici yarın annemleri davet ettim Allah’tan gelip o yapacak 😀😀 bugunu atlatirsa okeyim
Pemberuya Bsrabzkrt ayy Antep yemekleri 💜 ben gerçekten harika hele o tarlılarınız😍 ben sivastayım yaa buranın bir köftesi meşhur işte bide içli köfte su böreği çok yapılır😀😀
Bsrabzkrt Pemberuya şuan Sivas’ta kuzenim okuyor açım abla diyor döner yemekten bıktık diyor 😀 bizim şehre gelen on kilo alır döner her yemeğimiz yağlı etli tatlılar şerbetli 😄
Bsrabzkrt Pemberuya galiba ondan sürekli döner yiyor antepliler bira etçildir 😄😄 birde kıyafetlerin çok uygun oldugunu soyledi
Pemberuya Abilikardesli ayy evet karışık kızartma da mantıklı yarın İçin aklımda bulunsun afiyet olsun ☺️