Htc4345 Sonbir12 inşallah her anneye hamileleyken korku sarar da bizim gibi yıllarca bir umudun peşinde koşup hamile kalınca onu kaybetme korkusu hiç bir yerde tarifi olmaz
Sonbir12 Htc4345 aynen oyle bende ilk gebeligimde. Ok korku icindeydim bos gebelik olustu suan o stresi korkuyu attim 4 ayligim insalah saglikli aliriz kucagimiza
Htc4345 Sonbir12 inş sağlıkla alırız kucağımıza bnde 16 haftaligim da ne gibi belirtileriniz oldu bnm hala sağ kasigim filan ağrıyor da
patulii Yonca_ merhaba 🌸🌸 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah, bende tüp bebekle hamileyim 8+2 deyim, oksapar, coraspirin, progestan fitil, progestan dex, estrofem ve prograf kullanıyorum. 12. Haftada tümünü bırakıcaz inşallah
Yonca_ patulii maşallah aramızda iki hafta var bende kalp atışını duysam sağlıkla . Bı belirti falan da yok bende daha erken belki de
koza08 Tugcis_34 merhaba benim de doktorum Mehmet Akif bey ve aynı şekilde Ali Rüştü bey ile tüp bebek tedavisi gördüm. İlk transferim tutmuştu fakat yoğun kanamam oldu ve 10.haftamda kalp atışı durduğu için kürtaj oldum. Şimdi tekrar transfer için hazırlık yapıyorum. Doktorlarımızın aynı olduğunu görünce yazmak istedim. Sizin nasıl ilerliyor süreciniz. İnşallah sıkıntısız kolaylıkla kucağınıza almak nasip olsun bebişinizi ❤️
Bmk97 Yonca_ merhaba, betanız kaç çıkmıştı? ikiz olmuş okudum🥹 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çevremde tüp bebekle çok ikiz bebeği olan var korkmayın ❤️