Meryemm46 https://mutluresim.com/images/2025/03/06/1O7OlS.jpgkizlar prodoctor diye bir marka adet 8 mart bugün yapıldı varmı yok mu yada kurumami yine bu ya
Meryemm46 Ay kızlar bunu acillayin ya hiç umudum yok ama bu marka guvenilirmi yani dün artimed diye bir marka yaptım silik çıktı bugünde bunu yaptım böyle cikti
Meryemm46 etkafa ta bende onu görüyorum ama kuruma olabilirmi bu markada eczaneden aldığım kadın eniy marka dedi ama
Meryemm46 etkafa evet çıktı ama ben kör oldum sanki bak bak birde size atayım dedim er ne diyosunuz yani var mi
Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 Ay geçmez o saatler gelir gelmez yap merak ettim ben de tekrar kan verdim acile gittim gebelik diyince tam kana da baktılar bi de damaryolu bıraktılar sonuçlar çıkıp doktor görene kadar gidemedim hastaneden 11 de gittim yeni ece dönüyorum değer iyi artmış qma görünmez şimdi dedi diğer kan sonuçları da normal
Nurellaaaaaaa1212 Busranur_mnts evet kuzum max 1 haftaya kese görünür inşallah merak etme. Kızımda 7 haftalıkken garkettiğim için gittiğimde neredeyse cinsiyetine kadar öğrenecektim kdkflf