sendekimsinnn Kızlar az önce test yaptım böyle bi çizgi çıktı ilk yaptığımda 10 dakika sonra fln baktıgımda o çizgi kaybolmuştu test bozuk olabilirmi yoksa normalmi
Newmomdml sendekimsinnn cizginin kaybolmamasi lazim diye biliyorum. Benim pozitif testim hala duruyor 8 bucuk ay oldu cizgisi gitmedi. Test bozuk olabilir bence baska bir erken test markasi alip denemeni tavsiye ediyroum.
Busetacir sendekimsinnn canım idrar fazla geldiği için ilk çizgi oluşmuş olabilir ama şuanda negatif görünüyor. Yine de başka test almalısın için rahat etmediyse
adatuna sendekimsinnn bütün testlerde ilk birkaç saniye böyle oluyor çünkü renk pigmentleri gidiyor oraya. Testiniz negatif
sendekimsinnn Newmomdml bide canım benimki pozitif değil direk bu yan çizgi çıktı sonra kayboldu yani ikinci silik çizgi fln hiç çıkmadı
sendekimsinnn Deletedmom_808 yurtdışındayım canım erken gebelik testi diğer hamileliğimdede bununla öğrenmiitim çatlamanın 10. Günü bu seferde çatlamanın 11. Günü bugün ama böyle çıktı olsaydı çıkardı bnce
sendekimsinnn Busetacir canım bu testlerde içindemi bekletilmesi gerekiyo yoksa idrara batırıp çıkarılmasımı gerekiyo
Busetacir sendekimsinnn ben batırıyordum sonra o gösterge kısmının yarısı ıslanınca çekiyordum. 4 saniye falan tutmak yeterli olur yani fazla tutmamak lazım yanlış sonuç verebilir
sendekimsinnn Deletedmom_808 öyşe yapıcam canım ama olsaydı şimdide çıkardı bnce çatlamanın 11. Günü çünkü