bebegimibekliyorum__ Böyle postları görüp bende o günlere gelseydim derdim ya 200 küsürlü günlerden İki rakamlı günlere geldik çok şükür 🥰 Çabucak geçer inşallah, sizlerin kaç günü kaldı hazırlıklar nasıl 🌸
Mavipatik bebegimibekliyorum__ son 99u görmem daha dün gibiydi sanki cok heyecanlıydımm 🫠🥲 Şimdiii son 11 beklemedeyiz 🥹🥹
Mavipatik bebegimibekliyorum__ son 99u görmem daha dün gibiydi sanki cok heyecanlıydımm 🫠🥲 Şimdiii son 11 beklemedeyiz 🥹🥹
danla2711 bebegimibekliyorum__ maşallah 99 sonrasıda hızlı geçiyor merak etme🥰 bende bu postu açmıştım şimdi üstünden 20 gün geçmiş hızlıca geçti anlamadım bile😂😍 son 79 günümüz kaldı oda takımı dün geldi hafta sonu temizleyip yerleştirmeye başlayacağım ama kıyafetleri yıkamayı ay sonuna bırakmayı düşünüyorum alışverişimiz ufak tefek eksikler haricinde bitti sayılır 🥰 mayıs annesi olacağım çok heyecanlıyım ilk bebeğim💙 biraz mide yanmalı 1 hafta geçirdim ama soda içince geçiyor çok şükür 🤲
Kur bebegimibekliyorum__ son 95 :)) bu zamana kadar mide yanmam yoktu birkaç gündür o başladı biran önce mayıs olmasını istiyorum sağlıkla kucağımıza alalım 🥰
bebegimibekliyorum__ danla2711 ah evet çok güzel heyecanlar çok bende bayramdan sonra odasını alırım hazırlıklara başlarım diye düşünüyorum
edacnr96 86 🥹 gerçekten 3 haneli rakamlardan bu günleri beklemek.. zaman hem hızlı hem yavaş, hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize inşallah.