Visneli1so-s Kızlar doktorun ultrasonla baktığı yere elimi katıyorum arada tıp tıp die olup duruyor gazmıdır yoksa gaz orda olur mu ki yoksa gerçekten bebeğin hareketini mi hissediyorum elimi katınca 11.haftadayım
crazyymom Visneli1so-s daha yeni hareket etmeye başlamış ve daha çok küçük sizin hissettiğiniz şey bağırsak hareketleridir muhtemelen
Aleynanaz Visneli1so-s kaç kilosunuz zayıf gebeler daha çok erken hissederler ben 15.haftamda net hissettim
Aleynanaz Visneli1so-s evet büyük ihtimalle bebek kıpırdamalarini hissetmissiniz😍bende 155 49 dum şimdi 44
Visneli1so-s Aleynanaz yani deilmi bağırsak hareketleri olsa orda mı olurdu bilmiyorum ama keşke kilo alabilsem
Aleynanaz Visneli1so-s bende almak istiyordum 😂ama doktor bana saçmalama kilo almak için çabalama dedi son aylarda zaten ödem olur kilo olur hep bence hiç dert etmeyin 18 haftalık gebeyim 49 dan 44 e düştüm dediğim gibi hala da almadım
Visneli1so-s Aleynanaz yaaa mileet çok afedersinix 10-20 li kilolar alıyor ben 5 kilo alsam bile sevinçten ölecemde umarım sizde alırsınız bebeğinizin kilosu felan nasıl