canimyavrum_ Merhaba kizlar kilo 2800 boyada 47 cm dedi normal mi erkek bebek gecen hafta bacak boyu bir hafta geride demisti onun icin merak ediyorum kac cm dogar
Gizem1504 canimyavrum_ 37+5 kızım 48 cm 3 kg doğdu suyum gelmişti bn 170im eşim 176 şuan 6 yaşında . Peynir yumurta süt kırmızı et uzatır
GirlandBoy_Mom canimyavrum_ kızım 51 cm 2900 doğdu 38+6 da eşim 1.80 bende 1.60 ama kızım şuan yaşıtlarına göre uzun gidiyor doğduğunda zayıf ama uzundu 😊
Starkmama21 canimyavrum_ Kızım 3530 kilo 49 cm’ doğumuştu ama şuan 5 yaşında yaşıtlarından uzun .babası uzun ben uzun değilim. Şuan hamileyim 36+1’de gittim kilosu 2400 çıktı boyunu söylemedi .
KLORAKHANIM canimyavrum_ benim kızım minik dogdu 48 cm. şuan 23 aylık 88 cm boyu var Bide senin ki daha uzar karnında ve birden boy atıyorlar merak etme
canimyavrum_ Esimle minyonuz aslinda cok uzun boylu olsun derdinde degilim saglikli olmasi acisindan endiselendim genelde bebekler 50 cm ve ustu dogae ya
canimyavrum_ GirlandBoy_Mom masallah canim bakalim bizimki nasil olucak doktor en ufak olumsuzluk soylediginde dert ediniyorum kendime
GirlandBoy_Mom canimyavrum_ sağlığı yerindeyse hiç takılma canım bende çok kilosuna takıyordum şimdi kocaman kız oldu benimki şimdi kardeşini bekliyoruz💓🥹
mesrat7615 canimyavrum_ bir tanıdık 5 buçuk aylık doğmuş çocuğu da 5 buçuk aylık doğdu yaşıtlarından hiçbir farkı yok ikisinin de ve oldukça sağlıklı, Rabbim sağlık versin endişe etmeyin 😊🪻
canimyavrum_ Hshshzgsghzhshs masallah canim benim bebis ne kadae olucak acaba bacak boyi kisa diyince endiselendim iste
ilayda_96 canimyavrum_ 35 haftalık 3100 49 cm erkek bebek benim ki de 2 hafta önden gidiyor dedi doktorum