kumsal__ dün 2.raporum çıktı adetimde 3gunu kan verdim ultrason bakıldı öğlen sonuç çıktı doktor ilki yumurta kalitesizliginden olmadığı için 2 ay kullanman gereken takviyeler var onları kullanıp gelmemi söyledi oysa ilk olumsuz olduğunda bu ürünleri verebilirlerdi ve ben mayisda oldum ilk tüp bebeği. Amh 097di .2 hafta önceki bakılan amh değeri ise 0.27 oldu baya düşmüş kalitesi etkilenmiştir diye takviye yazdı. Doktorun bana yazdığı üstteki iki takviye alttaki takviyeleri de eczacının önerisiyle aldım bu ürünleri kullanipta gebelik elde ettiniz mi morale çok ihtiyacım var dünden beri bitik haldeyim
1Atlas_dunyam kumsal__ şu deha hormonu biesteron diye ilaç daha kaliteli biliyorum bende 7 8 ay kullanmistim
NoName_ kumsal__ bunları kullanmadım ama 3.5 sene mücadele ettim bende hiçbir doktor yumurta kalitem için bir takviye vermemişti en son gittiğim doktor sordu vermediler dedim verdi 6 ay kullan erkek olanı da eşin kullansın dedi ben 3 kutu peş peşe içtim eşim 1 kutu içti sonra ara verdik sadece eşim devam etti onun bir etkisi var mıdır bilmem ama nasip oldu 🤭üzülmeyin hiç tabii keşke daha erken başlatsaydı doktorunuz ama olmuş artık siz düzenli kullanın inşallah güzel sonuçlar alırsınız
orkidemm_ kumsal__ moralini bozma olan olmuş önemli olan şimdi bu takviyelerin işe yarayacağını düşünüp güzel düşünmen .Hepsi de hücre yenileyici yumurtaya etkisi güzel takviyeler inşallah bu sefer hasretin son bulur ❤️
herseyguzelolacak6 kumsal__ Benimde ama düşük ama ne ara düştüyse bende bilmiyorum benim artık dipte 003 ve adet sorunumda var fsh tavan yaptı her ay yumurtam olurdu bu ay hiç yok dediler dünyam başıma yıkıldı mart ve nisanda 4 tane vardı 1 senede durum bu. Tüp bebekle hiç toplamaya giremedim ilerleyemedik hiç bi şekilde başıma gelmeyen kalmadı. Kendi kendime bişeyler alıp kullanmaya başladım bende restravatrol araştırıyordum bu sizdeki iyi mi acaba yumurta kalitesi için
kumsal__ 1Atlas_dunyam biesteron artik yokmuş o yüzden doktor ikisininde yazdı .biestoronda kaç yere sorduysam artık yok dediler o yüzden 2.secenegi aldım
1Atlas_dunyam kumsal__ demek üretimi durmuş ama kullanmanız gerekli yumurta kalitesini artırması icin
kumsal__ NoName_ amin inşallah canım 5yildir çocuk sahibi olmak için yapmadığım kullanmadığım birşey kalmadı dünde böyle yaptılar artık sinir boşalması yaşadım yoruldum artık baştan verilmesi gerekenleri vermiyorlar gerçekten RABBİM merhametli vicdanlilarla karsilastirsin bizleri
Kumsalzeyus kumsal__ hacamat deterjan uzak durmak çeşit sayısını en aza indirmek doğal seçmek sigara alkol paketli gıda sıfırlamak bunları da denediniz mi
kumsal__ Kumsalzeyus hacamat bikac kez yaptırdım onun dışında deterjanlar la o kadar içli dişli değilim öyle temizlik delisi değilim sigara alkol yok paketli gıdaları çıkardım hayatımdan bu süreçte düştü benimde moralim biraz buna bozuldu diyet sürecindeydim belkide uyguladigim diyet bana uygun değildi bugünden yeni duzene geçtim bakalım ne olcak
kumsal__ orkidemm_ amin inşallah canimya inşallah bende gebe kalırım evladımı kucağıma alırım. Benim gibi bekleyenlere hayırlı evlat nasip etsin gerçekten çok zor uzun süre bekleyenler için inşallah bu 2 ay içerinde güzel sonuçlar alırımda yine hüsrana ugramam çünkü yaşımda 35oldu suanki amh 027 birazda bu yüzden endişelerim var vaktim yok çünkü
orkidemm_ kumsal__ hiç sıkıntı yapma stresin var olanı da etkiler zaten tüp bebek yapıyorsun olması gerekeni önemli olan kaliteli yumurta bunun için bol yürüyüş yap avokado ye ,kabak çekirdeği ye ,bol su iç ,yumurtalık bölgesine uygun egzersiz yap
kumsal__ 1Atlas_dunyam bende bu ürünü kullaniyorum dün basladim Hemen. muadiliymis spring valles dhea diğeri piyasada olmadığı için aynı marka farklı dendi 2 gibi süreçte etki edermi acaba
kumsal__ orkidemm_ yürüyüşleri arttircam elimden geldiğinde bol su tüketmeye gayret ediyorum kahvaltimda muhakkak avokado var yotubede vardır dimi egzersizler
kumsal__ herseyguzelolacak6 son muayenede kaç yumurta olduğu soylemedi sordum cevapta vermedi devletin doktorları malum biraz tuhaflar onun dışında önerdikleri takviyeleri kullanıyorum bakalım mayisda belli olcak artık
herseyguzelolacak6 kumsal__ Devlette bana da bişey yok yumurta var hamile kalırsın düzenli ilişki olsun dediler içime sinmedi diye özele gittim bende Amh ve Fsh yi orda öğrendim 🥹 ne yazık ki 1 senedir de tüp bebeğe gidiyorum şimdiye kadar her ay yumurtam çıkıyordu artık 2 aydır hic yok Fsh de tavan yaptı adette olamıyorum ne yapıcam şaştım kaldım bende doktorun iyisine denk gelemedim başıma gelmeyen kalmadı