DuruDefne_mommy Cicekbahcesi12 ikisi içinde hiç kötü yorum görmedim.Bütun testler bana pozitif yalancı çizgi verirken bu iki marka beni hiç yanıltmadı.Ama awox kesinlikle güvenilir bir marka
Beyzadrs Cicekbahcesi12 eczaneye gitme fırsatınız olursa bir de predictor almanızı öneririm, benim prodoctor silik çıkınca onunla teyit almıştım hassasiyeti yüksek :) inşallah ikinc çizgiyi kopkoyu görürsünüz de gerek kalmaz ✨
Cicekbahcesi12 DuruDefne_mommy cok tesekkur ederim yorumunuz icin bu ay nasip olmazsa bir dahaki ay da awox denicem 🤲
Cicekbahcesi12 Hnmli yaa bir saat once gorseydim bu yorumu 🤭 sipariş verdim trendyol da prodoctor yorumlari coktu ve geneli olumluydu bakalim bu ay nasip olmazsa bir dahaki ay awox denicem 😍
Cicekbahcesi12 Hizliveofkeli siparis verdim artik bu ay nasip olmazsa bir dahaki ay awox denicem cok tesekkur ederim yorumunuz icin 😍
Hizliveofkeli Cicekbahcesi12 ben bu ay ikisini birden denedim eminim yani 😂 Awox 10un altını bile gösteriyor. Prodoctor 10olunca gösterdi.
Busranur_mnts Awox çok düşük değeri de gösteriyo diyorlar bir yandan iyi qma kimyasal olur onu da gösterirse insan üzülüyor ben artımed kaset yaptım silik çıktı inanmadım prodoctor yaptım onda net gözüktü evde onlar vardı
Cicekbahcesi12 Busranur_mnts ay sadece prodoctor almistim ama bu kadar yoruma dayanamayip awox da aldim🤭😅