hakkah24 Baby-ES aman ecem demeyinn iş hayatında en çok çektiğim müşteri ismi😂😂😂 bilge güzel bence hem daha oturaklı
Anonymouse Kayra ismini kızda hiç rastgelmemiştim unisex mi 🙄 Bu seçenekler arasından Ecem’i seçiyorum
KLORAKHANIM Baby-ES ela ismine aşıgım 😍🥹 kayra erkek ismi ama kayla yı düşünebilirsin ya da parla çok güzel isimler (Pür, katıksız ve saf anlamlarına gelen Kayla ismi kız çocuklarına verilen modern isimler arasında bulunur.)
Mervecimmm Baby-ES biz de 36’da kesinleştirdik o yüzden kızımın kapı süsü yetişmeyecek ☺️ İnci Feraye koyacaz biz İnşallah Sizin isimlerden ise en güzel Bilge bence.
Mavisannexl Baby-ES Ela ve Eslem güzel Ben ilk kizima ecrin koymuştum şimdi 2. Kizima da Eflin düşünüyorum sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin Rabbim
Glsmvysl Baby-ES benim de Allah nasip ederse kızım olacak şimdilik aklımda damla ve inci var tabi daha çok zamanım var benim değişebilir 😅
Hayelllerhayatttlar Baby-ES az önce bi postta bir arkadaş kızının ismini ayza cemre koymuş çok güzel geldi belki sizinde kulağınıza hoş gelir sizizn yazdıklarınızdan fikir yürütemiyorum ama kayra erkeğe çok daha yakılıyor sağlıkla alım kucağınıza