Turnakus Kızlar herkese hayırlı geceler. Sabah sezaryene giricem 2. Gebeliğim olmasına rağmen aşırı stres yaptım galiba miğdemde acayip bir ağrı var. Bana dua edermisiniz 🥺
Edizhr Turnakus çok strese girdiğin için o mide ağrısı kasma kendini bu kadar canım sürekli oku dua et rabbim sağ Salim kavuştursun bebeğinle inşallah sağlıkla büyüt rabbim analı babalı etsin 🤲🏻🤲🏻
nurkarakass Turnakus rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, kavuştursun sizi 🥺 Allah yardımcın olsun. en hızlı şekilde iyileşip ayaklanırsın inşallah 🫰🏻
seyma0661 Turnakus Allah yardımcın olsun 🥺🥺 Bizimde haftaya perşembe günü gözüme uykular girmiyor sürekli ağla ak istiyorum çok korkuyorum. İnsallah korktuğumuz gibi olmaz süreç çok güzel geçsin hepimiz için sağlıkla kucağımıza alalım
Turnakus Edizhr elimde olmadan kasıyorum galiba uyku girmiyo gözüme hep aklımda inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım 💜
Turnakus seyma0661 aslında benim 2. Sezaryenim diğeri çok güzel geçmişti bugüne kadar hiç korkum yoktu ama bugün istemeden strese girdim galiba yarın doğumda sonra yazarım canım sana bir haftan varmış tadını çıkar sen ☺️
Edizhr Turnakus benimde öyleydi bide diğer kızım arkada kalacaak diye ayri stres yaptım ama senin ki fazla canım bebeğinde etkilenir haklısın içerden gelen birşey
Devran Hadi inşallah sağlıcakla gelsin olumlu düşğn kucağına ilk alıcağın anı hayal et ayy çok heyecanlı sabırsızlıkla bende bekliyorum ağustosta ilk karşılaşma dan sonra uykusuz her gece 😂😂
Eelliiff1234 Devran uykusuz geceler diye kodlama kendini ne hayal edersen onu yaşarsın😃 ilk kızımda hiç uykusuzluk yaşamadım uyurdu sabaha kadar maşallahı vardı 😃 bu seferde yine öyle olsun diye dua ediyorum 😅
Eelliiff1234 Turnakus benide Salı günü 🤩 şuanlık stres yokta yavaştan yaklaşıyo bende düşünmüyor değilim nasıl olucak diye benim bide ilk sezeryanım olacak süreci bilmediğimden endişeliyim😊 bide evdeki kızımı bırakıcam diye düşünüyorum çok
Turnakus Eelliiff1234 benimde 4 yaşında kızım var evde doğumdan sonra gelicekler hastaneye babaannesi ile doğuma giderken bırakması çok zor olur diye çok duygusal süreçler inşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımıza kavuşur evlerimize döneriz 💜