Busra032 Kızlar bugün doktor bebekte böbrek genişlemesi olduğunu söyledi bazen gebeliklerde olup geçebiliyor takip edelim falan dedi kötü oldum uyuyamadım düşünmekten başına gelen oldu mu hiç ?
Mavipatik Busra032 bacı banada 23,24. Haftada falan detaylı ultrasonda söylemişlerdi 2 hafta sonra falan normal değerlerde dediler sonra hiç bahsedilmedi bile. Erkek bebeklerde genelde çıkıyormuş korkulacak birşey degil canını sıkma inşallah normale döner 🌸💞
Gktg6868 Busra032 benim oğlumda da vardı detaylı da söylemişlerdi doğduktan 15 gün sonra idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendik kana da geçmişti ve böbrekteki genişleme iyice büyüdü ben hamileyken çok idrar yolu enfeksiyonu geçirdim bebeğe geçmiş eğer sendede varsa hemen önlemini al hastanede 15 gün kaldık sonrasında küçülmüştü genişlik takip altındaydı şimdi bitti takibi şuan 3 yaşında korkulacak bişey yok ama tedbir önemli
Blueeberryy Bebegim erkek banada. Dediler detaylida kalptede delik var down sendrom olabilir falan hic takmadim bebisim dogdu kardiyoloji delikler kapanmis bitanesininde kapanmasina az kalmis dedi çocuk doktoruda bobrek ultrasonu istedi cektiricem
ErsBegAs Busra032 erkek bebeklerin çoğunda görülüyormuş ben kendimi buna hazırlayarak gideceğim 🥹 doktorlar doğumdan sonra geçtiğini söylüyorlar bir tık araştır bu konuyu için rahatlar 🥰
Adenkusum Kız bebeğim 21nci haftada detaylıda iki böbreğindede genişleme çıktı doktor 26da ve 35de telrar baktı normale dönmüştü stres yapmayın keza bazen doğduktan sonra ilk çişini yaptığındada küçülüyormuş