Pinarpa Çocukluğumdan beri bildiğim bi hurafedir gebelikte saç kesilmez çocuğun ömrü kısalır falan. Hiç inandığım birşey değil ama saçımı da kestiremiyorum😂 kesime ihtiyacım var ama Allah korusun bişe olsa kendimi suçlarım gibi geliyor 18. Haftadayım bu arada . Sizce kestireyim mi? Kestiren var kmı?
gecegunduz Pinarpa ay bende bunu duymuştum ama benim mecburi kesilmezi lazım saçıma bir şey yapışmış kaç aydır korkudan kestiremedim acaba doğruluk payı var mı bunun 😩
nurkarakass Pinarpa bence kesilir de ne annem ne kayınvalidem ne de eşim izin vermiyor. 🙄🙄 annem ve kayınvalidem hurafeden ötürü, eşimde uzun saç sevdiği için.. bana sorsan direkt keserim. çocukla mı uğraşayım belime kadar gelen saçla mı allasen???😒
anne890 Pinarpa valla ben kestim hatta annem nerden çıktı bu niye kestin felan dedi kızdı inanmayın dedim böyle şeylere
Pelnztrk Valla bende duydum pekte inanmam ama genede kestirmiyorum😂😂 bilemedim son zamanım acaba kestirsem mi de diyorum
Yogurtlupilav Pinarpa bu hurafeyi bana duyuranlara selam olsun ya 😄 çok inanmam böyle şeylere ama tutuldum buna. Göbekli rapunzele döndüm sayesinde yine de gidip kestiremiyorum. Uzadıkça inceliyor birde, kırılıyor masallarda kaldı o sağlıklı gür saç hayali 😔
Badem0625 Benimde kararsız kaldığım bi konu ama sonuçta hiçbir bilimsel açıklaması yok kestirilebilir diye düşünüyorum
Anonymouse Kestirdim ben, hem hormonlardan hem de kullanılan vitaminlerden olsa gerek hızlı uzadı ve uçları çok yıpranmıştı gittim kestirdim pişman da değilim 😅
Parilti007 Pinarpa Her başlığın içeriğin kendine özel etiketi var. Biz moderatörler bunu için varız. Annelerimiz aradıklarını sadece etiket kısmından tek tek de buluyorlar. O yüzden her içerik/başlık etikete uygun olmalı. Uygun olmayanları düzeltiyoruz.
kalocwom Pinarpa Bende kestirdim ama saçlarım normalde hızlı uzardı bu kez uzamadı kaç aydır uzamasını bekliyorum :D
AybenYB Pinarpa aynı durumdayım böyle şeylere hiç inanmam ama bi kere soktular ya aklıma kestiremiyorum da bir şeyler durduruyor 😂