Nursemom Nagihanbayrktr pardon da ikili testin nesi tehlikeli 😦 ultrasonla bakıyor kan veriyorsun o kadar. Amniyosentezle karıştırmış çevredekiler herhalde. Ben yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı. Bence yaptır bi zararı yok ne sana ne de bebeğe
Deletedmom0909 Nagihanbayrktr neden tehlikeli olsun ki kolundan kan alınıyı bence yaptırılması gerekiyo ben yaptırdım temiz çıktı çok şükür
ValideSultan Nagihanbayrktr nesi tehlikeliymiş senin damarından sadece kan alıyorlar bu kadar ya bu millet bir ilginç
Nagihanbayrktr Hulya57 benden doktorum istedi. Çevrem dediki tehlikeli ama yaptıran arkadaşlarıma sordum tehlikeli bi tarafı yok yaptırabilirsin dedi çelişkide kaldım açıkcası
Nagihanbayrktr Nursemom çevre öyle konuştuğu için bende sizlerden bilgi almak istedim. Teşekkür ederim🙏🏻
Atess1 Bende ikili test yaptırdım doktor hiçbir sorun yok dedi zararlı birşey olsa doktor teklif etmez bence
ozgurhayalim Ben yaptırdım bu hafta. Yaptirmaktan yanayım önceden bilip kendini hazırlamak bence daha doğru
Merve Bu testler zaten %100 kesin sonuç vermiyor risk oranını belirliyor. bende çok araştırdım ama yaptırdım. Sonuçlar Pazartesi inşallah iyi çıkar hepimizin evladının sonuçları
alinci01 Bende 2 li test yaptırdım hiç bir zararı yok kan alınıp ultrasonla inceleme yapılıyor.İki li test normalse diğerlerini gerek duymuyor doktorlar bence yaptır birşey kaybetmezsin
BurcuKurtSorgu Ben yaptırmadım. Zaten çocuğumda bir sıkıntı olsa aldıramayacağımızı karar verdik eşimle çünkü kalbi atıyor herşeyi oluşmuş. Kıyamazdık. İnsanlar kendimi alıştırırım diyor da, nesine alıştıracan ki? Doğana kadar üzüntü keder ve bu bebeğe her türlü yansıcak. Zaten detaylıda 21. Haftada kendini belli eder diye düşünüyorum. Gereksiz strese gerek yok bence aldırmıcaksan. Benım fikrim...