Ardennnnn Sedaa2326 kız gibi geldi sanki bacak arasında 3 çizgi var genelde 3 çizgi kız olur ☺️ bende kızımın cinsiyetini öğrene kadar milyon tabi ultrason videosu izlemistimde 🙈
Hiranurmeric Kayrus Bsrabzkrt bana da bakar mısınız https://i.hizliresim.com/dq8tf4h.jpeg?_gl=1*1xr4y6e*_ga*OTYxMDQ5OTU2LjE3NDEyMTIzNjU.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTc0MTIxMjM2NS4xLjEuMTc0MTIxMjc2MC44LjAuMA..
mmavimsii Bsrabzkrt peki bu haftalarda vajinal karından farkı nedir bilmiyorum ve merak ettiğim için soruyorum🥰 benimde 7 haftalık ultrasyonda vajinal bakılmıştı solda duruyordu bebiş
Bsrabzkrt mmavimsii ramzi teorisi var 6-7 haftalard bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyeti buluyor karından ultrasonda bakıldığında bebek kesenin sol tarafındaysa erkek sağ tarafındaysa kız vajinadan bakıldığında tam tersi
Aleynanaz Bsrabzkrt teoriye çokta inanmamak lazım öyle bişi olduğunu düşünmuyorum çünkü bebeğim sol tarafta ve kız
Deryz Esma006   banadaaaaaaaa bakınnnn noluuurrr😂❣️❣️ 7 haftalık karından bakıldı
semanur1975 Bsrabzkrt ilk bakışta öyle gibi gözüküyor ama ayakları yada kordonu mu acaba diyorum doktor da bir ihtimal dedi söylemedi devamını aşırı merak ediyorum 🙈