Amabanavardendi Bebislerinizin kilosu boyu nedir kıyaslama defil aslında ama insan yinede merak ediyor. Sağlığı sıhhati hepsinden önce tabiki. Rabbım sağ salim kolay şekilde kucaklamayi nasip etsin hepimize🥰
babyUras_ Amabanavardendi 36da devlet 2800 dedi . Özelde 3240 dedi doktor . Boyuda 48 50 arası iki ölçümde farklı 😊
Amabanavardendi 3prensAnnesi_ benim bebis bu hafta hiç kilo almamış 60 gram almış sadece 37 .haftadaym biraz geriden mi geliyor acaba
Eylul41 Dogunca degisiyor kesinlikle net ölçüm olmuyor ogluma kontrolde 3100 gram denildi. Ayni gün gecesi sezaryan oldum 2960 gramdı. Kendisi 36+4e yeni girmişti
Sinemmm_23 Amabanavardendi 36+3 haftalığım 35 te kontrole gitmiştim 2750 di bugünde kontrolüm var bakalım kaç kılo olmuş 🙂
Amabanavardendi cnsu77 2950 gram ama son 10 günde hiç almamış doktor normal diyor çok geri olmadığı sürece doktorlar bisry demiyor ki herseye normal deyip gonderiyolar
Sinemmm_23 Amabanavardendi 50 gram almış 2800 olmuş çok hüzünlüyüm ya normalde haftada 300 gram rahat alıyordu 50 gram tek almıştı oysaki yumurta yoğurdu cevizi bol tüketmiştim 😟
cnsu77 Amabanavardendi Öyle düşünme ya anormal bir durum olsaydı doktor normal diyip gönderir miydi hiç Sıkma canını 🌸