asellmom Kızlar uygulama bugün omega nın faydalarından bahsetmiş bebeğe kilo aldırdığını hatta süt üretimi içinde çok faydalı olduğunu vs ben şuan 20 haftalık gebeyim sadece vitamin ve kan ilacı kullanıyorum sizce başlıyimmi omega kullanmaya kullanan varmı?
Mercan0652 asellmom doktorum bana Multi vitamin ve omega ayrı ama aynı kutuda olan bi vitamin yazmıştı onu kullanıyorum biraz pahalı ama güzel yani bebeğim de normal kiloda herşeyi normal🧿☺️
zeyzey0142 Elenatal 2 veriyor genelde doktorlar hangi hafta başladığımi hatırlamıyorum kafana göre kullanma doktoruna danışmalisin
dilaradoyan asellmom d vitamini yani. Banada özellikle söylememişti ben sormuştum omega için bi danışın doktorunuza
DENIZ_55 asellmom bana doktorum elenatal 2 verdi içeriği çok güzel hala kullanıyorum doğuma kadar devam dedi ama doktora danışmadan kafama göre alma bence hafta olarak 13 haftadan sonra başladım ben suam 34+1 haftaligim
Mercan0652 Serenitiy ama aşırı pahalı oldu ya gitgide artıyor fiyatı 😅 neyse sağlık olsun da yeter ki benim 1 ayım kaldı zaten ☺️
Serenitiy Mercan0652 evet ya pahalandı bi ara değiştirdim kendımı iyi hıssetmeyıp geri aldım 😂 aynen benımde 2 ayım kaldı sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah 🥰 hangi sehirdesin ben izmirdeyim
Mercan0652 Serenitiy ben ocean mummy kullanıyordum normalde doktor bunu yazdığından beri kullanıyorum değiştirmedim hiç bayadir. İnşallah bi doğsunlar sağlıkla bakalım😌 ben urfada görev yapıyorum burdayım şimdilik😁