25beren- Mrb detaylıda 2 damarlı dedi doktor şu an 32.haftadayim 2010 gram dedi haftasiyla uyumlu dedi. Böyle 2 damarlı olupta kac kilo dogdu bebekleriniz ?
Glhayat_54 Benimde 2 damarda öyle cıktı, kan sulandırıcı kullanıyorum inşallah yararı olur.23.haftamda öğrendim. Suan 25 hafta olcam.
Emhar Benimde öyle çıktı maasef 22 . Haftamdayım artık ilerleyen zamanlarda görücez gelişim geriliği olabilirmiş ama tabi ihtimal hepsi öyle olmayanda varmış
25beren- Emhar yok 21.haftamda ögrendim doğum yapanlari merak ettim sadece. Ballı süt içiyorum hergun kilo alimina yardimci oluyor bebeğin, ceviz , yogurt, muz, kaşar peynir, yumurta mutlaka her gün yemeye calisin. Direk bebeğe yarayan gidalar bunlar
seymanuurr Bizimde detaylı da öyle çıktı yanında ekstra böbreğinin biri genişlemiş bağırsakta parlama vs de vardı
Emhar seymanuurr bizimkinde de kalbinde parlama çıktı ama çok minikmiş nokta kadar endişelenmeyin dedi doktor ama yinede korkuyorum erken doğum vs olaylarından
seymanuurr 25beren- kızım doğdu 2 yaşında hatta çok şükür iyiyiz inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız 💐
Emhar seymanuurr ayy aminn canımm inşallah peki gelişim geriliği olmuş muydu kilosu feln nasıldı kaçıncı haftada doğum yaptın
seymanuurr Emhar evet var demişti ama küçük bebeğe bakmak daha kolay iri bebek daha zor olur demişti doktorum içimi rahatlattı baya sağolsun 2520 kg ile doğdu 37+5 te doğdu
Emhar seymanuurr anladım canım aynen öyle küçük bebekler daha çabuk toparlanıp kilo alıyormuş zaten peki özellikle yemene içmene dikkat ettin mi bu konuda önereceğin bişey varmı
seymanuurr Emhar tabi özellikle tahin, ceviz , muz, avakado yedim. Balık vs. Sabah 2 yumurta o şekilde beslendim. İnşallah sizde toparlarsınız korkmayın. Stres bebeğe de geçiyor 💐