Mervekkib_ Kızlar üç gündür hastayım bebeğin hareketlerini çok hissedemeyince hastaneye gittim kalp atışı vardı makineye bağladılar makineye neden bağladılar sordum ama net yanıt alamadım
umrumdadegil Mervekkib_ makine yazınca doğmuş bebek sandım canım nst dir o hareketlerini kontrol ediyorlardır
Happyka Mervekkib_ normaldir ya 27 haftalık olduk daha yeni tekmeler hissediyorum. Neden bağladılar ki
Girlmama Mervekkib_ kaç hafta oluyor 5 ay ben ilk 27. haftada bağlandım erken doğum riskim olduğu için yani başka neye bağlayabilirler ki seni bebeğin kalp atışına hareketlere bakacaklardır
Girlmama Mervekkib_ şimdi senin karnında 2 tane cihaz bağlı mı eğer öyleyse at cihazı ya da kağıdı bakalım
Mervekkib_ Happyka hastayım kemiklerim ağrıyor çocuğu normalde hissediyordum hissedemeyince kontrol etmek için bağladılar
Mervekkib_ umrumdadegil çok ağrım var diye bağlamış olabilir mi normal sancım yok sadece kemiklerim ağrıyor
Girlmama Mervekkib_ sancı yok bebek hareketli gözüküyor kalp ritmini çekmemişssin ama 1 tane cihaz tam göğüs kafesinin altına diğeri de kasıkların gibi bebeğin kalp atışını alan bir yerde bağlı olmalı
umrumdadegil Mervekkib_ ağrın için değil de muhtemelen bebek hareketlerini ölçmek için bağlamıştır hissetmiyorum çok demişsin ya
Girlmama Mervekkib_ doktorasını yaptım kızım sağolsun 🤣 ama önemli olan kalp atışı o neden yok anlamadım 2 cihaz olması gerek karnında attığındaki hafif zigzaklar senin nefes alış verişin olabilir kalp olmazsa kesin bir şey diyemeyiz