2Princess1Mom umrumdadegil Valla bu kadar uzatmak istememiştim max 3 yıldı. Ama nasip bu zamanaymış. 🤭 Yeniden öğreneceğiz yapacak birşey yok.
Sosyalbiri Alone merhaba sorun oldu mu hiç ? Açılma vs. Ya da yapışıklık. 2 sezaryenim var ama 2. Bebeğimi kaybettim. İlk sezaryenim sonrası yapısıklık olmuştu bende. Sonra dış gebelik. Korkuyorum haliyle.
ikibaloglanannesi umrumdadegil Hayır dikişlerim de şuana kadar ağrı acı vs hissetmedim. Hatta spinal oldum bel ağrısı sırt ağrım da yok🌸
1ErkekkkAnnesi umrumdadegil oğlumu 2020 de kucağıma aldım şuan daha yeniyim 4+2 Allah’ın izniyle bir aksilik olmazsa 5 yıl olacak aralarında nasipse inşallah 🌸
1ErkekkkAnnesi umrumdadegil erken doğum yapmıştım sezeryan oldum iyiydi oğlum 38 gün küvezde kalmıştı bende o sırada çabucak toparlanmıştım inşallah bu miniş zamanında gelir sağlıkla gelir tutunur 🌸
BetulSahin5444 umrumdadegil İkincisi daha kolay geçti ilkinde genel anestezi ile olmuştum direkt ağrı ile uyandım ikinci spinal anestezi ile olmuştu daha rahattım ne kadar çok yururseniz o kadar hızlı toparlanıyor vücut
umrumdadegil BetulSahin5444 doğru söylüyorsunuz ne kadar yürürsek o kadar iyi benim ilkinde baş dönmem çok olmuştu yürürken zorlanıyordum
Yogurtlupilav umrumdadegil tam 6 yıl olacak ikisi arasında. Mayıs ayında doğum yapacağım, tırsıyorum ama 2. Sezeryanı yapıp bu da rahattı diyen arkadaşlarım var, sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🙏🏻