umrumdadegil sağol teşekkür ederim cnm 🥰 sorunlu bi hamilelikte belliydi ama ginede ben hiç vaz geçmedim hep umut ettim sorunda detaylıya kadar bisey yoktu detaylıda plasenta yani bebeğin eşi bebekten önce gelişiyor bebegi tam yeteri beklemiyor yani bebegi reddediyor neden bilmiyorum sebebi hiç bulunmadı kaç doktora gittim 27 haftaya kadar hersey normal gidiyordu 27 haftada aniden bebek birden bire kilosu düştü gelişimi 3 hafta geriledi nerdeyse acil olarak peritaloji doktoru görmesi diye not yazdi oda hemen baktı kontör etti bebeğe giden akımlar azalmış acil dogum sonlanmasi lazım yoksa bebek karninda ölebilir dedi sonra doktoruma gittim o anlatıyor ama ben onu bi yanim duysada bi yanim bebeğimi düşünüyor nasıl bi süreç bekliyor beni bilmiyordum sonra doktor konuştukça ben ağlıyorum tek dediği sakin ol senin suam güçlü olman lazim bebegin erkeknden seni görmek istiyor dedi çok destek verdi erken doğum risklim ilki erken olduğu için bundada olur gibi takipliyim düzenli çok şükür şuana kadar hersey normal gelişimi felan 2 hafta önde gidiyor ben korkudan alışveriş bile yapmadim herkes nasıl durdun dedi çok korktum bunada bisey olursa diye çok şükür rabbim bana emanet etti 33+3 haftada alışveriş yapıp çantayı hazirladim suam heycanla minik kızımı bekliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim kismeyede evlat acısı yaşatmasın bide ben kaybettikten sonra gerekn bütün tahlilleri testler bide dogum esnasında plasenta araştırmaya gitti hepsi sorunsuz gelince doktorum çok destek verdi hamile kalmama