Kartanesi-24 Yogurtlupilav bende duymamıştım ama dün okudum ilaç kullananların yememesi gerek yediyseniz doktorunuza bildirin falan diye tedirgin oldum o derece önemli birşey mi diye siz yerken ilaç kullanıyormuydunuz kan sulandırıcı gibi
Kartanesi-24 Nurbl bende dün okudum da kan sulandırıcı gibi ilaç kullananların gebelikte yememesi gerekir yediyse doktorunuza danışın diye tedirgin oldum siz ilaç kullanıyormuydunuz
Tgb_smh Kartanesi-24 Ben greyfurtun suyunu sıkıp sıkıp içtim çok şükür bir sıkıntı olmadı bebeğim gayet sağlıklı ben normaldede greyfurtu çok tüketirim 😃
Kartanesi-24 Tgb_smh bende seviyorum ama işte ilaçla kullanılmaması gerek diye okudum siz kullanıyormuydunuz kan sulandırıcı gibi bir ilaç
Busetacir Kartanesi-24 ben de birkaç kez yemiştim canım, 20li haftalarımda, şuan 33+5im bir sıkıntı olmadı şükür. Aşırı olmadıkça bir sorun olmaz sonuçta portakal mandalina tarzı bir meyve😊
Kartanesi-24 Busetacir anladım canım ilaç kullanırken yenmemesi gerek diye duydum da bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o yüzden tedirgin oldum sen kullanıyormuydun kan sulandırıcı falan
Krystal Kartanesi-24 Hiç zararı olduğunu sanmıyorum. Ben 6-7-8.haftalarda hep yedim bebek gelişsin diye faydası var dendi. Elhamdülillah bebeğe o kadar faydası oldu ki 8.haftada doktor kocaman olmuş buuu dedi 🧿🥰
Busetacir Kartanesi-24 yok hayır ben kullanmadım, dediğin gibi o durumda tehlikeliyse bilemem ama kafana takma yemişsin geçmiş artık bundan sonra dikkat et
Krystal Kartanesi-24 Yok sadece idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullanmıştım o sıra. Eczanede ilaçtan sonra bol bol meyve al dedi öyle yemeye başladım.😊
Girlmama Kartanesi-24 antibiyotik kullanılırken tüketilmez onun dışında hiç bir sorun olmaz ben hep suyunu portakala karıştırıp içiyorum
nar_25 Kartanesi-24 hımmm onu bilemiyorum kardeşim doğalı yıllar oldu🙏🏻 ama sorun olmaz bence içiniz rahat olsun